Quantcast
Till salu inom: ”

fåtölj fårskinn liknande mio frank säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Dräktjacka

Härryda
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer nu min fina soffgrupp i Howard-stil från Mio. Gruppen innefattar en 3-sitssoffa samt två fåtöljer. OBS! Färgen är inte samma som på bilden. Hela gruppen har samma färg, är liknande den bruna soffan på bilden. Just nu står soffan i min gamla lägenhet så har inte möjlighet att fota den. Den är ca 5 år gammal men är hel och ren. Dessutom är klädseln avtagbar så man kan tvätta den. Kommer från ett rök- och djurfritt hem. Mått på soffan Bredd 253 cm Höjd 85 cm Djup 120 cm Nypris på soffan: Ca 16 000 kr Nypris på fåtöljerna: Ca 8 000 kr styck Säljer nu soffan och de två fåtöljerna för 6 500 kr tillsammans. Sök på google på fåtölj oxford delux mio så kan ni se fåtöljen. Vi har släpvagn så kan ordna med hemleverans mot kostnad. Välkomna att titta!
Ska flytta och säljer en soffgrupp från MIO med produktnamnet Easton (säljs inte längre hos mio). Möblerna är 2,5 år unga. Kvalitetsmöbler med kvalitetsstomme och kvalitetstyg. Bra skick! Lätt att sköta. Inte säckiga eller liknande - bra grejer helt enkelt! (men kommer tyvärr inte passa in lägenheten jag nu flyttar till.) Möblerna finns på Kungsholms strand på Kungsholmen. SLÅ TILL NU! För jag flyttar på torsdag den 19:e mars, så vi behöver göra affär och transportera innan dess. Kan så klart tänka mig att sälja delarna separat, ska vi säga 6500 kr för soffan 3000 kr för fåtöljen och 800 kr för fotpallen? Maila mig så ringer jag upp! /Johan
Fåtölj med fotpall inköpt på Mio och liknande "Frank" i nuvarande sortiment. Stomme oljad ek. Skinn i "off white". Något defekt så till vida att mindre del av skinnet är bortrivet av en av de yngre familjemedlemmarna. Kan eventuellt lagas i. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.