Quantcast
Till salu inom

"fönsterbrädor kolmårdsmarmor säljes"

Butik Sverige
4 år

Betong, natursten, marmor s...

Hyrahyra.se
Butik Gävleborgs län
Idag

Fönsterbräda trä

50 kr
Fyndtorget.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Hyllor och skåp  ·  Östergötlands län

Fönster brädor gjorda av Komårdsmarmor

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 26 dagar
Säljer 7st fönsterbrädor gjorda av kolmårdsmarmor i bra skick. (finns kantstötningar på någon) Vet inte om det har någon betydelse men en granne som är insatt i kolmårdsmarmor sa att dom kommer från gruva 2. Skruvarna för att fästa i konsollerna finns! Den bruna nyansen finns inte egentligen, det blir nån skiftning med kameran. provade olika vinklar och det flyttade sig. Räknat från vänster: 1: 157x15cm 400:- 2 & 3: 142,5x15cm. dom är rakskurna på ena sidan och hör ihop, kan självklart användas separat med. 400:-st 4: 145x15 350:- 5: 157x15 400:- 6: 108,5x15 300:- 7: 105x7 150:- Eller köp alla för 2000:-
400 kr
Blocket.se
Lägenheter  ·  Göteborg

Gibraltargatan 56, vån 2, 3 rok, 80 kvm

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Funkis med balkong och öppen spis! Välkommen till denna väldisponerade genomgångslägenhet som bjuder på härligt ljusinsläpp, fiskbensmönstrat parkettgolv, öppen spis och balkong Detta är ett boende för er som vill bo i lugna kvarter men samtidigt bo med gångavstånd till stadens utbud av nöjen, kultur och shopping. I Johanneberg bor ni högt över staden i ett grönskande område som bjuder på det mesta av det goda. Två trappor upp i ett trivsamt funkishus ligger denna väldisponerade och hemtrevliga bostad. Det otroligt lugna läget präglar hela bostaden och ger en härligt rofylld känsla - En oas mitt i staden! Lägenheten har stora fönsterpartier och öppna ytor vilket skapar en fantastisk känsla av rymd och luft samtidigt som ljuset flödar in från fönsterpartier i två vädersträck. Det rymliga vardagsrummet blir en naturlig samlingsplats för sociala tillställningar och har gott om plats för både soffgrupp och matsalsbord. Via två dubbeldörrar når ni det intilliggande sovrummet. Härifrån når ni den trivsamma balkongen med förmiddagssol och utsikt över ett grönskande parkområde. Vackert fiskbensmönstrat parkettgolv flyter enhetligt mellan rummen som med hjälp av två skjutdörrar praktiskt delas av vid behov. Här finns även fönsterbrädor i marmor samt en fungerande öppen spis i Kolmårdsmarmor. Den öppna spisen bidrar med hög mysighetsfaktor och ger skön värme under de kalla månaderna. Under vår- och sommartid utgör den istället en fin dekoration! Köket är välplanerat och stilrent med släta vita luckor och moderna vitvaror. Även badrummet är renoverat på ett smakfulltsätt i stilrena färger och estetiskt gjorda val. Här finns både tvättmaskin med torkfunktion, golvvärme och handuksvärmare och ett vackert duschregn. Vardaglyx helt enkelt.
0 kr
Blocket.se
Lägenheter  ·  Göteborg

Gibraltargatan 21 D, vån 1, 2

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Nyrenoverat, stilrent kök och gemensam takterrass Välplanerad genomgångslägenhet i spektakulär fastighet med solig takterrass i grönskande Johanneberg. Stilrena moderna lösningar och bevarad charm. Ni välkomnas av den trivsamma hallen med högt i tak och nymålade ytskikt. Redan här slås man av hur tilltalande bostaden är med sin ljusa ekparkett och vita väggar. Ett smart förvaringssystem för ytterplagg finner ni direkt till höger. Mycket praktisk och stilren klinkers har nyligen lagts in precis vid entrén. Köket renoverades 2007 med moderna stilrena materialval som präglas av funktionalism vilket på ett smakfullt sätt harmoniserar med fastighetens spektakulära arkitektur. Den högblanka köksinredningen i vitt bryts av med oljade bänkskivor i massiv valnöt och fasade kanter samt inslag av trendiga beslag och vitvaror i rostfritt. Här finner ni gott om förvaring och bekvämligheter som varmluftugn, spishäll, diskmaskin och kombinerad kyl/frys. Invid fönstret finns ett platsbyggt matbord i massiv valnöt med plats för fyra eller fler. Både vardagsrummet och sovrummet är rymliga och väldisponerade och tack vare de generösa fönsterpartierna och takhöjden sprids det ett härligt ljus i rummen. Charmiga detaljer som spegeldörrar och fönsterbrädor i gedigen Kolmårdsmarmor finns bevarade. I vardagsrummet finns generösa ytor där ni med fördel kan möblera med både soffgrupp och matsalsbord. Hela rummet får ett härligt ljus pga det stora fönsterpartiet med en vacker hängbjörkutanför. I det rofyllda sovrummet ryms dubbelsängen med tillhörande sängbord. Här finns det också gott om utrymme för praktisk förvaring. Badrummet är helkaklat i ljusa färger och disponeras idag med dusch men här finns utrymme för att sätta in ett badkar.
0 kr
Blocket.se
Lägenheter  ·  Göteborg

Gibraltargatan 19 C, vån 1, 2

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Perfekt boende för en eller två nära Chalmers! Välplanerad genomgångslägenhet i spektakulär fastighet med mysig innergård i grönskande Johanneberg. Nyrenoverade ytskikt och bevarad charm. Ni välkomnas av den rymliga hallen med högt i tak och nymålade ytskikt. Redan här slås man av hur tilltalande bostaden är med ekparkett och vita väggar. Här finns utrymme för diverse förvaringslösningar. I det trivsamma köket finns gott om förvaring i form av flera lådor och skåp. Här finns det en stor potential för att sätta sin egen prägel. Givetvis finns det utrymme för en matplats för fyra invid fönstret. Både vardagsrummet och sovrummet är rymliga och väldisponerade och tack vare de generösa fönsterpartierna och takhöjden sprids det ett härligt ljus i rummen. Charmiga detaljer som spegeldörrar och fönsterbrädor i gedigen Kolmårdsmarmor finns bevarade. I vardagsrummet finns generösa ytor där ni med fördel kan möblera med både soffgrupp och matsalsbord. Hela rummet får ett härligt ljus pga det stora fönsterpartiet med en härlig grönskande gård utanför. I det rofyllda sovrummet ryms dubbelsängen med tillhörande sängbord. Här finns det också gott om förvaring i form av tre garderober. Badrummet är helkaklat i italiens marmor. Badrummet disponeras idag med dusch men här finns utrymme för att sätta in ett badkar.
0 kr
Blocket.se
Tomter och gårdar  ·  Växjö

Fönsterbrädor

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
4 st. fönsterbrädor i Kolmårdsmarmor. Grön och gråmelerade. längd 154cm, bredd 15cm, tjocklek 2,5cm
1 600 kr
Blocket.se