Quantcast
Till salu inom: ”

förbränningstoalett sievert säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Ditt bästa val av toalett! Toamoa är en elektrisk förbränningstoalett som är framtagen specifikt för Dig som har fritidshus eller boende utan avlopp. För att motsvara kraven på en fritidstoalett som både ska vara prisvärd och energisnål har vi på Fusa AB utvecklat marknadens bästa alternativ. Toamoa är Svensk tillverkad. -HYGIENISK -LUKTFRI -INGET AVLOPP .ENERGISNÅL -SNÅLSPOLNING -PÅLITLIG OCH SÄKER -PLACERINGSVÄNLIG -MILJÖVÄNLIG För mera information gå in på www.toamoa.se Telefon tid mellan 13.00-17.00
Toamoa är en elektrisk förbränningstoalett som är framtagen specifikt för Dig som har fritidshus eller boende utan avlopp. För att motsvara kraven på en fritidstoalett som både ska vara prisvärd och energisnål har vi på Fusa AB utvecklat marknadens bästa alternativ. Toamoa är Svensk tillverkad. -HYGIENISK -LUKTFRI -INGET AVLOPP .ENERGISNÅL -SNÅLSPOLNING -PÅLITLIG OCH SÄKER -PLACERINGSVÄNLIG -MILJÖVÄNLIG Pris: 24 900:- Vi utför även montering i Sundsvallsområdet. TÄNK PÅ ROTAVDRAGET. För mera information RING 060-525055 070-6957725. Gärna kvällar och helger.
Incinolet: originalet av amerikanska förbränningstoaletter, sedan 1959. Incinolet är en luktfri toalett som fungerar utan vatten och avlopp. Toaletten kännetecknas av hög driftsäkerhet och enkel betjäning. Incinolet finns i två modeller: TR 1800 W och TR 3500 W Toaletten har en solid konstruktion med användning av rostfritt stål i nästan alla detaljer. Därför är toaletten lätt att använda och lätt att underhålla. Priset gäller TR 1800 W och är avbetalningspris per månad (84 månader). Ring för bästa kontantpris!
Norskproducerade Cinderalla Ecocat är en snygg och användarvänlig förbränningstoalett av hög kvalité. Toaletten är i bra skick, men i och med att vi ska bygga nytt fritidshus, önskar vi att sälja allt av värde i vårt gamla hus innan det ska rivas. Om toaletten: - Gjort av rostfritt stål och med skal av glasfiberarmerad plast - Utrustad med batteri som driver elmotor och fläkt vid tillfälliga elavbrott - Förbränningstid 40 till 125 minuter - Skorsten, takhatt och ca 250 originalpåser medföljer - Nypris 36 000 kr.
Förbränningstoa Sievert ECC 230 för fritidshuset. Inget avlopp. Klarar 5-6 personer/dag. Blir endast lite aska i en kopp som man tömmer 1 ggr i veckan.Medföljer även miljöpåsar.