Quantcast
Till salu inom

"flyttbar stuga säljes"

Avesta
Igår

Pearl rumrack (Jeff Porcaro...

2 500 kr
Blocket.se
Igår

Lodgebord från Artwood

3 250 kr
Blocket.se
Igår

Skänk/Linneskåp

3 000 kr
Blocket.se
Haparanda
1 månader

Bolag med utvecklingsbart f...

410 000 kr
Blocket.se
Butik Utomlands
12 år

Hyr Stuga Sjusjøen

Hyrahyra.se
Uppsala
Igår

Äldre surroundsystem

800 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Göteborg

Vinterbonad flyttbar stuga

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
24 m2 med litet sovrum och allrum. Renoverad 2001. Fullt inredd med WC, duschutrymme, pentry med kyl, frys, ugn med två plattor, vask med blandare, varmvattenberedare, etc. Professionellt draget vatten & el. Yttertak i plåt. Två stycken 3-glasfönster plus litet 2-glasfönster. LVI oljefyllda el-element. Avloppet är utrustat med avfallspump Yttermått 8,53x3,40 meter, 3 m högt. Stugan säljes i befintligt skick. Frakten ombesörjes av köparen. Står bra vid asfalterad väg för lyft med kranbil.
10 000 kr
Blocket.se

Hus eller Stuga i Falun

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej! Vi är ett skötsamt yngre par med två snälla hundar som söker nytt boende. Vi letar efter ett mindre hus eller stuga dock minst 2 rok. Gärna lantligt läge! Inte allt för långt från Falu centrum då vi båda jobbar där. Bussförbindelse är ett plus då en av oss saknar körkort. Gärna med möjlighet till senare köp! Har du något som kan passa oss? Vänligen hör av dig! Vi är flyttbara till våren 2013.
6 000 kr
Blocket.se

Gård eller Hus med lite mark

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Har du ett hus eller en gård som du vill hyra ut. Gör inget om huset inte är i bra skick för då renoverar jag det eller ersätter det med en nybyggd stuga. Har en nybyggd stuga på 40 m2 som är flyttbar. Vill kunna odla potatis och grönsaker för eget bruk, kanske några hönor. Bonnpôjk som vill hem från stora staden. Slå en signal om du har eller vet något.
0 kr
Blocket.se