Quantcast
Till salu inom: ”

förtält 925 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Söker ett förtält i gott skick med A-mått 925 som är anpassat till Solifer (innan årsmodell 2000 tror jag). Tältskåran på listen på vagnen är vänd mot taket och inte sidan på den årsmodellen vi har. Därför behövs det sys på en extra list på tältet så man kan använda fixonbeslagen till tältstängerna och slippa tältbeslagen som skruvas fast i sidan. Ja, den som har fått det gjort förstår nog.
Inköpt 2011 uppsatt 14 dagar blåste omkull krökte ett par pinnar helt oskadat i tyget å pinnarna är uträtade dom också. A-mått 925 men det står på artikelnumret 850-925 så det kanske passar andra a-mått också Nypris 12000.- inte mitt på bilden men likadant Classic XL 3000 kan va svår att få tag i men skicka ett mejl med telnr så kan jag ringa 6000 eller bud Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer ett förtält av märket Svenska tält med ett A mått 925. Det följde med när vi bytte vagn, å då vi köpte ett nytt förtält så säljer vi nu detta. Tältet är i bra skick och välvårdat, endast en liten reva på c:a 10 cm vid ena dörren längst ner, i sömmen mellan tältduken och avrinningskanten i plast. Förövrigt som sagt väldigt fint. Pris 1000 kr el. högstbjudande. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Husvagn i mycket bra skick. Rökfri och vinterförvarad inomhus 6 bäddar varav 3 i våningssäng, perfekt för barnfamiljen. Totaltvikt 1 300 kg. Längd 6,7 m bredd 2,22 m Besiktigad till maj -15. Gasolprovad och u.a Förtält E.T.T med mått 925*300 Kontakt endast via mobil! Annonsören vill inte störas av telefonförsäljare Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
tält säljes komplett med pinnar o allt+ en Tältmatta passar polar 520-01-o frammåt säljes endast på plats skickas alltså ej ! Endast kontant betalning o inget prut då kan ni ringa på nått annat tält . tältet är blått o inköpt 2006 alltså inte nytt men endå i fint skick. djupet är 2,5 meter o allt levereras i snygga svarta isabella väskor svarar inte på mail eller sms utan bara på vanliga samtal inte mitt tält på bilden men ett likadant