Allt till salu inom "blocket förtält till husvagn"

Sortering:
Knaus royal 560
Karlskrona
Idag

Knaus royal 560 Visa liknande

99 000 kr
Blocket.se
Adria Alpina 763 UK
Butik Örnsköldsvik
Idag

Adria Alpina 763 UK Visa liknande

469 000 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 183

Tidigare annonser till salu

Husvagnar  ·  Falun

Husvagn SMV 525 Electronic -83 med förtält

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 19 dagar
Jättefin husvagn med nästan oanvänt förtält. Inredning i toppskick. Gasoltub o reservdäck. Besiktad fram till våren 2012. Förvarad vintertid under tak. Kylskåp o vattenburen värme. 12, 220 volt o gasol. Allt fungerar perfekt. En stor soffa i u-form med bord, bäddningsbar, och en liten avdelning i andra änden som antingen kan vara bäddad som liten dubbelsäng eller som bord med två små soffor. Ovanför denna finns också en nedfällbar sänghylla för barn på max 50 kg.
22 000 kr
Blocket.se
Husvagnar  ·  Stockholm

Husvagn uthyres, 1000 kr per vecka

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 25 dagar
Husvagn från 1975 hyrs ut i sommar. Bra skick, hel, ren och fin. Enkel standard. Ingen gasol men nydragen el i hela vagnen så om man står på camping är det toppen. Man kan sova 5 pers i den men tror den är mer lagom för kanske 2 vuxa och 2-3 barn. Förtält finns, ingen vacker syn men fullt funktionellt. Husvagnen är smidig att köra med, inga extra backspeglar behövs. Det finns två sovplatser i vagnen, som enkelt kan göras om till bord/soffor. Det finns rätt bra med förvaringsutrymmen och det finns kylskåp.
0 kr
Blocket.se
Husvagnar  ·  Tyresö

Husvagn Solifer 88 med förtält Nybesiktigad

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 11 dagar
Solifer från 88 med förtält. Välskött fräsch husvagn. Nybesiktigad utan anmärkning. Gaskontroll utförd utan anmärkning. Det är bara ut och campa i sommar! Två plastmattor att ha både inne och utanför förtältet ingår. Har tyvärr ingen bild på förtältet men här finns det mycket bilder och mer info om husvagnen: http://www.janssons.com/husvagnsemester/ Där hittar du bildgalleri, filmklipp m.m Husvagnen finns i Gamla Tyresö
35 000 kr
Blocket.se

Husvagn med förtält

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Jag säljer en röd-vit husvagn av märket Kabe, årsmodell 77. Husvagnen är välvårdad och fin invändigt. Husvagnen har sovplats för 3 vuxna och två barn. Den är ej fuktskadad, utan har förvarats inomhus på vintrarna. I köpet ingår även ett fint förtält. Husvagnen finns att ses i Eriksöre på Öland. Gärna en snabb affär. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
13 000 kr
Blocket.se

Förtält Passar alla husvagnar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Igår
förtält Praktiskt och tåligt lättviktstält för resor. Lätt att montera och att packa ner. Passar alla husvagnar Alla delar är upprullningsbara. Möjlighet till dörr på båda kortsid Tak och väggar av PU-belagd fukttålighet. Stativ av glasfiber i kombination med aluminium. Djup: 2500 mm . lång : 3900mm Tältet är använt några gång och är i bra nyskick. Säljes eftersom vi har köpt ny husvagn med markisfäste förtält. P. 1450 kr Finns annonsen kvar på blocket finns förtält kvar . TL : 070-3326492 Kenneth
1 450 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj