Quantcast
Till salu inom: ”

blocket förtält till husvagn säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Jättefin husvagn med nästan oanvänt förtält. Inredning i toppskick. Gasoltub o reservdäck. Besiktad fram till våren 2012. Förvarad vintertid under tak. Kylskåp o vattenburen värme. 12, 220 volt o gasol. Allt fungerar perfekt. En stor soffa i u-form med bord, bäddningsbar, och en liten avdelning i andra änden som antingen kan vara bäddad som liten dubbelsäng eller som bord med två små soffor. Ovanför denna finns också en nedfällbar sänghylla för barn på max 50 kg.
Husvagn från 1975 hyrs ut i sommar. Bra skick, hel, ren och fin. Enkel standard. Ingen gasol men nydragen el i hela vagnen så om man står på camping är det toppen. Man kan sova 5 pers i den men tror den är mer lagom för kanske 2 vuxa och 2-3 barn. Förtält finns, ingen vacker syn men fullt funktionellt. Husvagnen är smidig att köra med, inga extra backspeglar behövs. Det finns två sovplatser i vagnen, som enkelt kan göras om till bord/soffor. Det finns rätt bra med förvaringsutrymmen och det finns kylskåp.
Solifer från 88 med förtält. Välskött fräsch husvagn. Nybesiktigad utan anmärkning. Gaskontroll utförd utan anmärkning. Det är bara ut och campa i sommar! Två plastmattor att ha både inne och utanför förtältet ingår. Har tyvärr ingen bild på förtältet men här finns det mycket bilder och mer info om husvagnen: http://www.janssons.com/husvagnsemester/ Där hittar du bildgalleri, filmklipp m.m Husvagnen finns i Gamla Tyresö
Jag säljer en röd-vit husvagn av märket Kabe, årsmodell 77. Husvagnen är välvårdad och fin invändigt. Husvagnen har sovplats för 3 vuxna och två barn. Den är ej fuktskadad, utan har förvarats inomhus på vintrarna. I köpet ingår även ett fint förtält. Husvagnen finns att ses i Eriksöre på Öland. Gärna en snabb affär. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
förtält Praktiskt och tåligt lättviktstält för resor. Lätt att montera och att packa ner. Passar alla husvagnar Alla delar är upprullningsbara. Möjlighet till dörr på båda kortsid Tak och väggar av PU-belagd fukttålighet. Stativ av glasfiber i kombination med aluminium. Djup: 2500 mm . lång : 3900mm Tältet är använt några gång och är i bra nyskick. Säljes eftersom vi har köpt ny husvagn med markisfäste förtält. P. 1450 kr Finns annonsen kvar på blocket finns förtält kvar . TL : 070-3326492 Kenneth