Quantcast
Till salu inom

"fagott säljes"

Sverige
5 år

Jazzduo

Hyrahyra.se
Butik Uppsala
12 år

Hyra Fagott

Hyrahyra.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Hej Fagott 3

265 kr
NYTT Bokbörsen

Tidigare annonser till salu

Filmer och Musik  ·  Sverige

Stringing the blues

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 2 år
Jazz - swing/mainstream, CD, NaxosJazzLegends 8.120614 ( 1926-1931 / 2002 ) Violinisten Joe Venuti var uppburen solist i bl a Paul Whitemans orkester och medverkade på hundratals skivinspelningar på 1920-talet. Ofta tillsammans med den fantastiske gitarristen Eddie Lang. Deras duetter väckte beundran både i musikerkretsar och hos publiken. Några av deras bästa alster finns i denna samling och vi får också höra storheter som Adrian Rollini bas-s, Frankie Trumbauer C-sax/fagott och Jimmy Dorsey as/cl/bas-s m fl. Speltid 59:32. Ny .
80 kr
Bokbörsen.se

Medeltidsinstrument Dulcian

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Dulcian (curtal), bas. Tillverkad i Tyskland av Günter Körber (stämplad). Föregångare till den moderna fagotten. Väldigt fint skick, något lite oxidering på plåten över klaffarna, annars i stort sett orörd. Ligger i originalcase. Nypris runt 25 000 kronor för motsvarande. I hård väska. Säljes för 12 000 kronor. Instrumentet finns i Lund. Fler bilder mailas på begäran. Renässansinstrument, barockinstrument, medeltidsinstrument, medeltida musikinstrument Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
12 000 kr
Blocket.se

Bostadsrätt Orkesterv 3:a

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Hejsan! Säljer nu min Bostadsrätt en 3:a på 75 kvm. Bostadsrätten tillhör föreningen Fagotten som är en trygg och rätt ekonomisk förening. Lägenheten är på 3:e våningen och har balkongen i västerläge. Bredbands fibrer indraget och Vi använder Riksnet som bredbandsbolag till en kostnad av 200 kr i månaden. Parkering finns oftast att hyra och då kostar en stolpe 100 kr i månaden och även carport finns att hyra för 150 kr däremot kan nog kö förekomma.Säljer bostaden för 230000 kr.Ring gärna för mer information och för visning. Mvh/Natalie
230 000 kr
Blocket.se

Drillar och draköron : Boken om instrumenten

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 1 år
Natur & kultur Kina 2011 Ane Gustavsson, Lennart Hellsing. Det är många instrument som samsas i en symfoniorkester. Trumpeter, klarinetter, flöjter, fioler, fagotter Lyssnar man noga kan man höra kontrabasen brumma som en björn och hur oboen får en kobra att dansa i Samarkand. I Drillar och draköron. Boken om instrumenten får du genom bild, text och musik uppleva dem alla! Med boken följer en CD där Göteborgs Symfoniker framför klassiska stycken av kända kompositörer som Mozart, Beethoven, Debussy och Alfvén. Inbunden, 26 s.
200 kr
Bokbörsen.se