Quantcast
Till salu inom: ”

fagott säljes

Sonatas*
F
F
F

Tidigare annonser till salu

OBS: Ej den som är på bilden Fagott John Packer (short reach el. standard) Uthyrning Vi har framgångsrikt bedrivit uthyrningsverksamhet i mer än femton år. Detta är ett utmärkt alternativ för Dig som inte vill lägga ner en större summa pengar på ett instrument, men ändå få chansen att musicera. Kanske har Du ett barn som skulle vilja prova på att spela, men som inte riktigt vet vilket instrument som passar, eller som bara vill testa ett litet tag. Då är vårt uthyrningskoncept något för Dig! Hyresvillkoren är enkla: * Obegränsad hyrestid, dock minst 9 månader. * 2/3 av inbetald hyra tillgodo vid köp av instrumentet. Köp kan Du genomföra när som helst. * Frakt tillkommer liksom uppläggningsavgift 135:-.
Jazz - swing/mainstream, CD, NaxosJazzLegends 8.120614 ( 1926-1931 / 2002 ) Violinisten Joe Venuti var uppburen solist i bl a Paul Whitemans orkester och medverkade på hundratals skivinspelningar på 1920-talet. Ofta tillsammans med den fantastiske gitarristen Eddie Lang. Deras duetter väckte beundran både i musikerkretsar och hos publiken. Några av deras bästa alster finns i denna samling och vi får också höra storheter som Adrian Rollini bas-s, Frankie Trumbauer C-sax/fagott och Jimmy Dorsey as/cl/bas-s m fl. Speltid 59:32. Ny .
Dulcian (curtal), bas. Tillverkad i Tyskland av Günter Körber (stämplad). Föregångare till den moderna fagotten. Väldigt fint skick, något lite oxidering på plåten över klaffarna, annars i stort sett orörd. Ligger i originalcase. Nypris runt 25 000 kronor för motsvarande. I hård väska. Säljes för 12 000 kronor. Instrumentet finns i Lund. Fler bilder mailas på begäran. Renässansinstrument, barockinstrument, medeltidsinstrument, medeltida musikinstrument Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hejsan! Säljer nu min Bostadsrätt en 3:a på 75 kvm. Bostadsrätten tillhör föreningen Fagotten som är en trygg och rätt ekonomisk förening. Lägenheten är på 3:e våningen och har balkongen i västerläge. Bredbands fibrer indraget och Vi använder Riksnet som bredbandsbolag till en kostnad av 200 kr i månaden. Parkering finns oftast att hyra och då kostar en stolpe 100 kr i månaden och även carport finns att hyra för 150 kr däremot kan nog kö förekomma.Säljer bostaden för 230000 kr.Ring gärna för mer information och för visning. Mvh/Natalie
Natur & kultur Kina 2011 Ane Gustavsson, Lennart Hellsing. Det är många instrument som samsas i en symfoniorkester. Trumpeter, klarinetter, flöjter, fioler, fagotter Lyssnar man noga kan man höra kontrabasen brumma som en björn och hur oboen får en kobra att dansa i Samarkand. I Drillar och draköron. Boken om instrumenten får du genom bild, text och musik uppleva dem alla! Med boken följer en CD där Göteborgs Symfoniker framför klassiska stycken av kända kompositörer som Mozart, Beethoven, Debussy och Alfvén. Inbunden, 26 s.