Quantcast
Till salu inom: ”

faip däckmaskin säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Obs har fixat en motor nu som medföljer. Säljer en Däckmaskin Faip F34 som är en riktig kvalitets maskin, Perfekt till dig som kör folkrace eller drifting och liknande. gemför gärna med kina maskiner som sviktar när man ska köra större dimensioner. Har kört upptill 19" på denna maskin och fungerar bra. Det enda som är deffekt just nu och därför som jag säljer den, är elmotorn till rotationstallriken. En ny kostar ett par hundra. Är en vanlig 3fas motor med remskiva. Man kan ju passa på att montera dit en större om man kör stora fälgar ofta
Italiensk Däckmaskin i använt skick säljes. Köpte den av en bekant i höstas. Jag har själv aldrig haft den i bruk, men han har använt den i många år. SAKNAR "släpsko/monteringshuvud" (se bild) finns att beställa för ett par hundralappar tydligen. OBS! Duger gått till hobby verksamhet typ folkrace osv. kanske inte till några finare stora och dyra hjul. Ev kan byten vara av intresse (motor relaterat) !
Däckmaskin fullt fungerande.
Äldre däckmaskin fabrikat faip 3-fas helautomatisk från 12tum - 18tum. Funkar bra.
Däckmonteringsmaskin i bra skick. Fungerar felfritt. Den är av det Italienska märket Faip F33 som är en av världens ledande tillverkare.