Quantcast
Till salu inom: ”

fanastiskt fin näverkont säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Fanastiskt semesterhus för den stora och aktiva familjen - oavsett årstid. I det centralt belägna aktivitetsrummet kan man spela bordtennis, biljard eller dart efter middagen. Utomhus kan man koppla av på den stora träterrassen och njuta av solen större delen av dagen. Det är naturtomt i det vackra området på Odden, där ljuset på himlen är helt speciellt på grund av att det är vatten på båda sidorna. Det är bara 150 meter till Kattegat med bra bad- och fiskemöjligheter. Åk gärna en tur till hamnbyn och köp färsk fisk och nyrökt fisk eller är frukost på caféet eller i restaurangen.
Yndig landsted i det lille by Poggio Nativo, tæt ved det antikke abbedi Farfa, som er det største og mest berømte i denne del af Italien. Huset ligger tæt ved toppen af en bakke i rolige omgivelser og man har en fanastisk udsigt ud over landsbyerne Toffia og Fara Sabina. Stor græsplæne med swimmingpool med brusebad og wc. Huset har et handicap venligt badeværelse og en trappelift som forbinder stueetagen med 1. sal. På forespørgsel: husholderske. Udflugter: 50 km til Rom, som også kan nås med tog fra banegården Passo Corese Scalo (10 km). Turen tager ca. 40 minutter til midtbyen og toget kører videre mod den internationale lufthavn Fiumicino.
Fra opholdsstuen i dette fanastiske, komfortable hus har I direkte udgang til terrassen og til haven. På bagsiden af huset har I tre soveværelser og et stort badeværelse. En udendørs bruser er god at have efter en forfriskende svømmetur, eller hvis I vil rengøre hjembragte fisk og skaldyr. I er kun 1.5 km. fra Lesconil, en skøn havn med en herlig sandstrand. Tættere på har I Pont I'Abbé, som er en turistby, fyrtårnet i Penmarch og Torch, som er et elsket sted af surfere, ligesom også Arcipel Glénan er det. Det internationele vandsportscentrum i området venter også på jer.
Hej jag ska fatta mig kort ska sälja iväg min macbook pro 13", Datan är ny i kartong och säljes komplett med original kvitto och garanti sedel samt betald försäkring i 2 år lite kort info om datan modell MC700S/A 2,3 GHz Dual-Core Intel Core i5 4 GB 1333 MHz 320 GB (5400 varv/minut)1 Intel HD Graphics 3000 Inbyggt batteri (7 timmar)2 FaceTime HD-kamera Multi-Touch-styrplatta kostar i macstore 10995:- mitt pris är endast 7995:- observera endast seriösa som vet vad detta är för fanastisk data hör av sig, Talar endast svenska. är det något mer ni undrar över är det bara att höra av sig
Nabuccos Alltos eller som vi kallar honom Buccie är en fanastiskt snäll och go ponny Jätte enkel i all hantering ,både hemma och på tävlingsplatsen. Han är 136 och född 96 imp Holland Han har varit Holländsk mästare,vunnit GP Ponny. Han har otaliga vinster och placeringar upp till Lätt A .Vann meetingpriset i helgen på Uddens Superhelg. Där vann han 3 av4 starter. Har gått MSV B -07 tillsammans med förra ryttaren. Har tävlat fälttävlan i Holland Här har du en ponny som gör allt för sin ryttare. Går nu med ny ryttare Massa filmer från senaste halvåret finns. Kan mailas Säljes endast till gott hem!! Lånas inte ut

... eller prova att söka på näverkont