Allt till salu inom "stor fågelbur"

Sortering:
Flen
Idag

Stora papegoj-/fågelburar

2 000 kr
Blocket.se
Sala
Idag

Stor Fågelbur med tillbehör

1 500 kr
Blocket.se
Flen
Idag

Två stora papegojburar

2 000 kr
Blocket.se
Stenungsund
Igår

2 st papegojbur, fågelbur,...

2 200 kr
Blocket.se
Boden
Igår

GD Rival fågel/råttbur

800 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Djurtillbehör  ·  Örebro

Fågelburar i olika storlekar

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i Igår
Har två stycken fågelburar till salu. Har haft dem till sebrafinkar så de kunde flyga emellan. Den lilla fågelburen är 45x30cm och 42 cm hög. Hel och fräsch. Pris 200:- Den stora fågelburen är 56x38cm och 86cm hög. Finns lite sprickningar i hörnen där buren står på baljan men inget som påverkar funktionen. Pris 400. Finns en del tillbehör, som t ex matskål, vattenbehållare, sittpinnar. Dessa medföljer om man köper båda. Annars blir det en rättvis fördelning mellan burarna. Köp båda för 500:-
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Gävleborgs län

Stor Fågelbur

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej Säljer nu en hemma gjord fågel bur, Innan när fågeln bodde i en liten bur så förde den en massa liv så vi chansa på att göra en större bur med väldigt bra resultat. Tycker inte din fågel om att bo i en liten bur så passa på att köp denna för 500:- och din fågel kommer att må mycket bättre Det är först till kvar som gäller på denna
500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Dalarnas län

En otroligt fin & stor fågelbur

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Nu så säljer jag min fina fågelbur då vi ej har några fåglar längre. Måttet på buren är; 80 cm lång 70 cm hög 40 cm bred Man kan dra ut underdelen på buren när man städar den vilket är mycket enkelt & smidigt. Har tänkt mig 600 kronor för den, priset går att diskuteras vid snabb affär. RING endast, då mailen är lånad.
600 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Älvsborg

Bur

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Fågelbur, kan fungera även till andra smådjur, Använd mindre än ett år. Burens ytterrmått är 54*81 cm Höjden är totalt 157cm med stativet, 96 cm bara buren. En stor lucka mitt fram samt en liten på vardera kortsida. Gallerbotten som är utdragbart och utdragbar plast botten. Hjul på stativet. Gallerhylla längst ner på stativet. Färgen är ljust grå. Badkar, leksaker, foderkoppar medföljer. Går att skruva isär.
1 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholm

Fina Fågelburar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Grön stor Fop bur Galler till underlater ,fikar H 57 D 45 L 65 Div tillbehör 500.kr Stor vit fågelbur H 80 D 60 L 89 Fräch och fin Galler passar underlatter ,finkar mm Div tillbehör 700,kr SÅLD Fågelbur H 45 D 36 L 55 Ena luckan lite tyrasig men är lagad och man kan laga om det om man vill Galler passar underlater, finkar Div tillbehör 200.kr Kontakt endast via tel.
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj