Quantcast
Till salu inom: ”

fellponny sto 8år säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

D-Ponnyn Junior har tidigare varit en ridskolehäst men pga ändrade familjeförhållanden kan vi inte ha några hästar kvar. Han fastna som liten i en grimma och har ett böjt öra. En trevlig häst att rida. Han är 8 år. Pris 12.000 Ingår helt ny sadel, träns div täcken. Raser : Quarter, fjording welsh. Varmblodsto Tara Launcher en jätte snäll häst 9år. Lätt att lasta och sko. Ingår Sadel och träns och div täcken. 6000:- Vi har även två shettisar som är ca tre år. Vi har Doris svart sto. 2500:- Hon kliar sig bak på rumpan en del. Kan vara betäckt med lilla gubben men troligvis inte än. Lilla Gubben Hingst vit med bruna prickar 2500:- De är snälla glada shettisar. Borstade/Ledda med barn på ryggen. Pris kan diskuteras vid snabb affär. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Sto 8 år. 165 i manken. Varmblod . Gått på trav från 2-4,5 år. Älskar skogs mulle promenader och ingen som ställer krav på henne då hon mest är en skogs häst som vill ta härliga ridturer i skogen. Haft ett föl. Lånas ut en längre tid eller säljs till rätt häst människa. Snäll att hålla på med sko lasta, bra hovar, aldrig varit sjuk eller dyligt. För mer info ring eller maila. Hästen till höger på bilden.
Pga tidsbrist söker jag en erfaren (helst vuxen) fodervärd till min fellponny. Hon är trevlig och social. Blev inriden förra sommaren och därefter endast riden i skogen, ej utbildad. Vill gärna att den som lånar henne ska träna lite dressyr/hoppning. Hör av er för att få veta mer om Penny. Hon lånas endast ut inom Stockholms län.