Quantcast
Till salu inom: ”

kattungar till salu alingsås säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu är det snart dax för våra söta små kattungar att hitta nya hem. Dom är födda 1 mars så dom är 12 veckor och redo att flytta i mitten utav maj (24maj). Alla är rumsrena och äter vanlig kattmat då dom inte diar hos sin mamma. Det är tre väldigt söta honor som alla är gråa med beige och vit teckning. Sen är det även en liten kille kvar och han är hel beige. Säljer inte katterna före dom är 12 veckor gamla! Vill ni ha mer information om katterna eller vill ha mer bilder är det bara att höra av sig via mail eller telefon.
Min Tess har fått smått igen. Hon är 50% Birma och 50 % Ragdoll. Pappan är 100% ragdoll. 5 st ungar, 4 tjejer och 1 killar födda 29/4. Dom är då leveransklara vid 12 veckor alltså v. 29 (22/7), lagom till semestern, så kattungen får lära känna sina nya familjemedlemmar. Då dom är väldigt lika varandra måste ni komma och titta för att tinga en och tingavgiften är 500:- och betalas inte tillbaka om man ångrar sig. Kattungarna kommer att vara avmaskade 1ggr, vetrinärbesiktade, chipade och vaccinerade 1ggr. Ring inte efter kl: 20:00 eller så kan du maila.
Charlie och Leo, två vackra kattungar som nu är 13-14 veckor och söker ett nytt hem. Säljes gärna tillsammans då de har vuxit upp tillsammans. Säljes helst inte som enbart innekatter, då de är uppvuxna som utekatter på landet. Leo är en ganska lugn katt medan Charlie (den grå) är lite mer avvaktande. Båda har potential att bli underbara katter till dig med lite tålamod så att de kan anpassa sig till sitt nya liv. Båda är bondkatter och är nyss avmaskade. 300 kr/katt eller 500 kr tillsammans.
Vi är 5st 3 flickor och 2 pojkar som är födda 10 juni. Vi bor ihop med stora människor och små barn. Vår kompis är en stor svart hund och fem vuxna katter 2 utav katterna är våra halvbröder. Så vi är vana vid de mesta. Vi är väldigt keliga gillar att gosa och busa. Vi har lärt oss kissa på sandlådan. Vår mamma säger att våra bröder slänger sig framför fötterna på människorna och vill bli gosade med så vi har gott påbrå. Vi finns i Ödenäs utanför Alingsås Kom gärna och hälsa på och titta på oss!
Önskas: En kattunge som gärna får vara en birma el. blandning med raggdoll i, men inget krav. Haft både hundar och katter men det är ngr. år sedan. Gärna van vid barn då jag har 7 barnbarn som älskar djur. Du kommer att vara innekatt, men får gärna vistas på altanen när solen kommer fram. Stamtavla el. liknande behöver du inte ha bara en härlig blandning av gosighet o charm! Mejla eller ring så berättar jag mer. Max pris 2500:-