Quantcast
Till salu inom: ”

filippa k ines coat kappa svart s säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Skänk

Oskarshamn
Johnny bulls

Borås
Äkta löshår

Trollhättan
Soffa

Borås
Rayban aviator

Skellefteå
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jackor & Ytterplagg, stl. 36 (S), dam Populär 100% ull kappa från Filippa K i storlek S i färgen svart. Såldes slut snabbt i butik. Har fått mycketkomplimanger för kappan men nu har jag köpt en ny och därför säljer jag denna! Kostade 3600 i butik. Kappan är i mycket bra skick men är väl använd under en säsong. Skickas endast! Rek med posen ingår i priset! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Jackor & Ytterplagg, stl. 36 (S), dam Filippa K Ines coat, köpt förra hösten. Finns även i år. Såldes slut snabbt i butik! Storleken är S, 36 och kappan är i färgen svart. Den är använd men den är fortfarande i mycket, mycket fint skick! Den svarta färgen har ej bleknat. Jag skickar endast pga tidsbrist. Rekommenderadfrakt igår i priset!
Jackor & Ytterplagg, stl. 36 (S), dam Säljer en Filippa K ines coat. Kappan är i fint skick men har ett nytt band, därav det låga priset. Det nya bandet är ett fint svart läderband, jag har fått höra från många att det ser snyggare ut än det gamla bandet. Bild nr 2 visar ett likadant läderband (fast brunt) på Oleshka Parka från Carin Wester. Kappan kostade 3800kr ny, 2300kr nu. Kappan hämtas upp i centrala Stockholm. Maila vid frågor och intresse!
Jackor & Ytterplagg, stl. 36 (S), dam Säljer en Filippa K ines coat. Kappan är i fint skick men har ett nytt band, därav det låga priset. Det nya bandet är ett fint svart läderband, jag har fått höra från många att det ser snyggare ut än det gamla bandet. Bild nr 3 visar ett likadant läderband (fast brunt) på Oleshka Parka från Carin Wester. Kappan kostade 3800kr ny, 1700kr nu. Kappan hämtas upp i centrala Stockholm. Maila vid frågor och intresse
Filippa K Ines coat kappa svart S