Quantcast
Till salu inom: ”

fiskbilar säljes

Tidigare annonser till salu

Ljus gavellägenhet på 98kvm i två etage i Kullavik med nära gångavstånd till havet med flera badvikar och små hamnar. Plan 2 och 3 av totalt 3 vilket ger radhuskänsla. Entréplan : Hall, badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare, sovrum, kök och vardagsrum med utgång till balkong med förråd. Plan 2 : Stort ljust rum med takfönster, toalett och klädkammare. Tre uteförråd tillhör lägenheten varav ett till barnvagn/cyklar. Gratis boendeparkering. Singelgarage finns att hyra. Nära till lekplats, dagis, skola, buss, Hemköp med fiskbil och bageri. Önskar byta mot lägenheter centralt belägna i Göteborg.
Ljus gavellägenhet på 98kvm i två etage i Kullavik med nära gångavstånd till havet med flera badvikar och små hamnar. Plan 2 och 3 av totalt 3. Entréplan : Hall, badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare, sovrum, kök och vardagsrum med utgång till balkong med förråd. Plan 2 : Stort ljust rum på ca 28kvm med takfönster, toalett och klädkammare. Går att dela till två rum med varsitt fönster . Tre uteförråd tillhör lägenheten varav ett till barnvagn/cyklar. Gratis boendeparkering. Singelgarage finns att hyra. Nära till lekplats, dagis, skola, buss, Hemköp med fiskbil och bageri. Önskar byta mot 2:a/3:a i centrala Göteborg.
Suttit i butik till en chark disk Funkar fint till en fiskbil chark butik mm eller varför inte till jaktlaget vid höst jakten för kött beredningen eller till fiske för fisk rensning vid fiske klubben 2st urtappnings hål i karet karet är indelat i två stycken sektioner vilket underlättar vid ev beredning av kött och fisk hygieniskt och lätt skött ! Mått L 3m B 0.75m H ca 15cm
Fabrikat, Kenpo Sandwich 2 axlar Nybytt kompressor till kyla (2år). Bildskärmar (2st) Notera att, larm, övervakningskamera, kassa-apparat och babs kortterminal ingår inte. I övrigt en komplett fiskbil. Visas med fördel på plats. En fin och stor fiskvagn säljes.. OBS! Angivet pris är ett uppskattat auktionspris - du bestämmer priset! Säljs 2013-05-16 på www.kvd.se, information om budgivning och auktionsvillkor finns på hemsidan. www.kvd.se - köp till auktionspris!
Fiskbil säljes med eller utan linje. Renault master årsmodell 2008 ca 19000mil. Servad mycket regelbundet. Elektrisk motorvärmare. Skåpet byggt av Orustvagnen på Orust = högsta kvalité. Cirka sju meter kyldisk med fallande kyla. Två kylrum och frys. Filébänk och diskho med varm- och kallvatten. Körs på b-körkort. Både bil och skåp i mycket gott skick. Pris bil: 495 000:- Pris bil och linje: 795 000:-