Quantcast
Till salu inom: ”

flymo luftkuddeklippare säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Flymo luftkuddeklippare med bensindriven Honda motor. Använd några få gånger i år. Den bästa klipparen för den välskötta gräsmattan där perfekt resultat önskas. Lämnar inga hjulspår och är lätt att använda i slänter och runt buskar etc. Nypris ligger på strax under 9 000 kr Säljes för 5 000 kr prutat och klart. Finns hemma i Nynäshamnstrakten men kan tas med till arbetet i Täby. Skickas ej!
Vi har en eldriven Flymo turbo compact 330 över. Klipparen är endast lite använd och så gott som ny! Den har gräsuppsamlare för smidigare klippning. Passar en mindre tomt eller om du har en slänt du måste klippa. Den har fått goda omdömen av andra användare.
Vi har en gräsklippare över. En Flymo som knappt är använd, men som funkar precis som den ska. Riktigt bra klippare för dig som inte vill ha hjulspår i gräsmattan. Dessutom tar den ingen plats på golvet i garaget, eftersom den är smidig att hänga upp på väggen.
Säler en elektrisk luftkuddeklippare i nyskick och fungerar som den ska. Ny pris 1095kr
Säljer vår eldrivna luftkuddeklippare. Flymo Turbo Lite 350. Perfekt för snabb och enkel gräsklippning på små tomter. Låg ljudvolym. Skickar även med en grästrimmer, Flymo mini Trim Auto. Den ska fungera, bara man ställer in tråden. Hade tänkt mig att sälja allt för 500:- Ring eller maila!