Allt till salu inom "bättre begagnad gräsklippare"

Sortering:
Bensingräsklippare McCullog
Bromma
13 dagar

Bensingräsklippare McCullog

1 750 kr
Blocket.se
gräsklippare
Götene
19 dagar

gräsklippare Visa liknande

4 000 kr
Blocket.se
Husqvarna TS 146TXD
Åtvidaberg
1 månader

Husqvarna TS 146TXD Visa liknande

40 000 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 2

Tidigare annonser till salu

Jobb  ·  Stockholm

Miljöhandläggare till Svanen

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 11 dagar
Svanen söker en miljöhandläggare till affärsområdet maskiner, datorer och apparater. I rollen som miljöhandläggare arbetar du framförallt med att handlägga licensansökningar inom områdena gräsklippare, datorer och tv-apparater. Arbetet innebär nära kontakter med de företag som söker licens. Arbetet är variationsrikt och utåtriktat och du arbetar med engagerade kollegor som arbetar för en bättre miljö. Information om uppdraget: Start: Snarast t om 15 juli Omfattning: Heltid Arbetstid: kl 8-17 Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning med fokus på materialteknik alternativt relevant arbetslivserfarenhet. Du pratar och skriver svenska flytande och har goda kunskaper i engelska.
0 kr
Blocket.se
Maskiner  ·  Ljusdal

Gräsklippare Husqvarna Automover 330X

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
En modell som kombinerar exklusiv design och höga prestanda. 330 X har en klippkapacitet på upp till 3200 m², snabb automatisk uppladdning, upplyst knappsats och ett uppgraderat tjuvlarm. Dubbla guidekablar underlättar arbetet på svårklippta gräsmattor och extra dragkraft hos hjulen ger bättre prestanda på sluttande underlag. Resultatet är en gräsmatta av högsta kvalitet. För att kunna klara av stora gräsmattor är denna modell utrustad med ett större installationspaket än dom andra modellerna. 24 månader räntefritt!
24 800 kr
Blocket.se

Spegel Glas kanon pris även byte

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Säljer ett nytt spegel glas grymt stort:))) Snabb affär köp rätt av gör jag ett bättre pris. vid byte är det fullt värde som gäller.!!! Tjocklek 8mm Mått:213x96cm. skickas ej!!!!! Gärna byte mot fungerande moped gräsklippare alla bytesförslag tas i beaktning. oavsett vad ni vill byta med kan det ev vara av intresse !!lägger max 500kr emellan vid rätt byte!!!! svarar på mess mail tele.
1 000 kr
Blocket.se

Gräsklippare McCulloch M51-140WF

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Självgående gräsklippare med drivning på framhjulen. Klippbredd på 51 cm. Uppsamlare och mulching, som finfördelar och återför gräsklippet som naturlig gödning till gräsmattan. Robust konstruktion med chassi i stål. Stora bakhjul för bättre manövrering. OBS! Försäljning sker endast i butik (ej e-handel eller postorder) För mer info om produkten kontakta: Björn 019-172706 Patricia 019-172730 Karin 019-172731 (vid mycket kunder i butiken kan vi ha svårt att svara i telefon)
3 299 kr
Blocket.se
Maskiner  ·  Luleå

Hundai Elgator

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Gräsklippare Hundai Elgator Årsmodell: 1998 Uppställningsplats: Umeå Elgator Hundai -98 m. tak Med tak Annan information:Inbyte från Norra Kyrkogården Om företaget Norrmaskiner består av ett 40-tal erfarna och kunniga medarbetare som erbjuder dig ännu bättre villkor och service. Detta genom bl.a. utökad teknisk support, ännu snabbare leveranser av både reservdelar och maskiner, bättre priser på dina maskiner genom stora inköp och ökad effektivitet. Du skall helt enkelt få mer maskiner för dina pengar. Vi finns i Luleå, Skellefteå & Umeå och på vår hemsida
43 750 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj