Quantcast
Till salu inom: ”

bättre begagnad gräsklippare säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Svanen söker en miljöhandläggare till affärsområdet maskiner, datorer och apparater. I rollen som miljöhandläggare arbetar du framförallt med att handlägga licensansökningar inom områdena gräsklippare, datorer och tv-apparater. Arbetet innebär nära kontakter med de företag som söker licens. Arbetet är variationsrikt och utåtriktat och du arbetar med engagerade kollegor som arbetar för en bättre miljö. Information om uppdraget: Start: Snarast t om 15 juli Omfattning: Heltid Arbetstid: kl 8-17 Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning med fokus på materialteknik alternativt relevant arbetslivserfarenhet. Du pratar och skriver svenska flytande och har goda kunskaper i engelska.
En modell som kombinerar exklusiv design och höga prestanda. 330 X har en klippkapacitet på upp till 3200 m², snabb automatisk uppladdning, upplyst knappsats och ett uppgraderat tjuvlarm. Dubbla guidekablar underlättar arbetet på svårklippta gräsmattor och extra dragkraft hos hjulen ger bättre prestanda på sluttande underlag. Resultatet är en gräsmatta av högsta kvalitet. För att kunna klara av stora gräsmattor är denna modell utrustad med ett större installationspaket än dom andra modellerna. 24 månader räntefritt!
Säljer ett nytt spegel glas grymt stort:))) Snabb affär köp rätt av gör jag ett bättre pris. vid byte är det fullt värde som gäller.!!! Tjocklek 8mm Mått:213x96cm. skickas ej!!!!! Gärna byte mot fungerande moped gräsklippare alla bytesförslag tas i beaktning. oavsett vad ni vill byta med kan det ev vara av intresse !!lägger max 500kr emellan vid rätt byte!!!! svarar på mess mail tele.
Självgående gräsklippare med drivning på framhjulen. Klippbredd på 51 cm. Uppsamlare och mulching, som finfördelar och återför gräsklippet som naturlig gödning till gräsmattan. Robust konstruktion med chassi i stål. Stora bakhjul för bättre manövrering. OBS! Försäljning sker endast i butik (ej e-handel eller postorder) För mer info om produkten kontakta: Björn 019-172706 Patricia 019-172730 Karin 019-172731 (vid mycket kunder i butiken kan vi ha svårt att svara i telefon)
Gräsklippare Hundai Elgator Årsmodell: 1998 Uppställningsplats: Umeå Elgator Hundai -98 m. tak Med tak Annan information:Inbyte från Norra Kyrkogården Om företaget Norrmaskiner består av ett 40-tal erfarna och kunniga medarbetare som erbjuder dig ännu bättre villkor och service. Detta genom bl.a. utökad teknisk support, ännu snabbare leveranser av både reservdelar och maskiner, bättre priser på dina maskiner genom stora inköp och ökad effektivitet. Du skall helt enkelt få mer maskiner för dina pengar. Vi finns i Luleå, Skellefteå & Umeå och på vår hemsida