Quantcast
Till salu inom: ”

foderhäst säljes

Tidigare annonser till salu

Pga oklara beslut om hästen jag tänkte ta så söker jag nu en "ny" foderhäst. Söker en foderhäst som jag kan ha minst ett år, senare köp är absolut tänkbart. Mina krav är att hästen kan grunderna, skitt, trav, och galopp. 160cm och uppåt i maken. Har ridit sen jag var liten och är väldigt duktig på hästar i allmänhet. Främst så har jag ridit in travare till ridhästar och är van att arbeta med hästen jag har. Nu har jag inte ridit på några år pga av barn och att tiden har inte räckt till, men barnen har blivit äldre och tiden finns över. Tillgång till stall och häst kompis/ar. Hör gärna av er.
Hej!! Jag är en tjej på 28 år som vill komma igång med hästar och ridning igen efter 2 års uppehåll. Jag fick min första häst när jag var 12 år så jag vet hur det är att ha egen häst!! Jag har tävlat LB i både hoppning och dressyr men tränat högre. Vi har ett eget stall med underbara hagar, ridvägar, paddock och hästkompisar. Jag söker en allroundhäst för träning både på banan och ute i skogen och kanske senare även lite tävlingar. Jag är inte intresserad av varmblod eller kallblod! MVH Josefin
Jag är en tjej på 19 år som nu söker en eller flera hästar att ta hand om på fritiden. Jag har sysslat med hästar sedan jag var fyra år, har gått på ridskola i ca 10 år och haft olika sköthästar under fyra år. Jag gör gärna sysslorna i stallet som mockar, sopar, fodrar. Är det någon vill ha lite extra hjälp så är det bara att höra av sig. Gärna i närheten av Kungsbacka, ridhus är ett plus men inget måste. Berättar gärna mer om mig själv om det finns någon som är intresserad av min hjälp.

... eller prova att söka på foderhäst utlånas