Quantcast
Till salu inom: ”

foderhäst skåne säljes

Tidigare annonser till salu

Hej. Jag söker en häst som jag kan ha på foder. Skall vara snäll i all hantering. Jag kan erbjuda ett mkt bra hem med mycket utevistelse och kärlek och pyssel. Vill ha den på foder först och sen om det funkar mellan oss ev köpa den.Ska helst finnas i skåne. Jag har en tjej som kommer att hjälpa mig och hon är 20 år och är jätteduktig. Hon gillar piggar hästar och utmanningar. Hon älskar att träna både hoppning o dressyr. Hör av dig vad du har för häst. Mvh madde
Tjenare, jag är en tjej på 15 år, som söker en foderhäst som jag kan ha cirka 1 halvår, lite mer kanske, jag bor i sjöbo, och har hittat stall jag kan hyra in hästen på, jag söker en D ponny, eller häst. Jag är 1,68m lång och jag har hållt på med hästar enda sedan jag vad väldigt liten, hör av er om ni har en häst som ni kan tänka bli min foderhäst, kram på er !
24årig tjej söker hopphäst att komplettera min unghäst med. Gärna hbl/fbl - EJ varmblod. Minst 165cm i mkh, 8-11år gammal. I kondition och gärna tävlad! Lätt att lasta är ett krav! Kan även tänka mig en häst som är till försäljning som du själv inte hinner med fram tills det att den säljs, isf diskuterar vi fram en bra lösning! Första kontakt via mail. Välkommen att höra av dig!
hej, jag är en tjej på 16 år ca 1,67 som söker foderhäst! :) ridit sen jag va 5 år, och går nu på malmö praktiska gymnasium som hästskötare. din häst kommer då stå på lösdrift, men planer på att bygga boxar, kommer stå i en hage med mycket träd, typ en ''skog'' ska hällst vara runt 1,60-1,70 cm :) kvittar vilken ras så länge den kan gruderna, dvs skritt,trav, båda galopperna och iallafall början till att gå i form :) hör av dig för att veta mer! Mvh Jennie
Söker än en gång efter en fodervärd till min häst. Står idag hos en annan men som tyvär inte får tiden att räcka till riktigt. Han är 8år och ca 164cm hög. Snäll att både rida och hantera. Innan har han tränats och tävlats i både dressyr och hoppning. Mer i dressyren än hoppningen och där har han hunnit med ett par starter i La. Lite placeringar har vi också fått. Vill gärna att han kommer till någon som vill träna och tävla om allt känns rätt. Vill helst att han stannar i skåne. Skicka ett mail vid intresse så hör jag av mig.