Quantcast
Till salu inom

"force fx lightsaber sverige säljes"

Butik Vaggeryd
Idag

Volvo V60 D4 AWD Ocean Race...

172 900 kr
Blocket.se
Butik Täby
Igår

Audi A3 Sportback 2.0 TDI 1...

118 900 kr
Blocket.se
Butik Täby
Igår

Volvo V60 D2 Drag Fullserva...

134 800 kr
Blocket.se
Butik Täby
Igår

Volvo V90 D3 Business Eu6 1...

199 800 kr
Blocket.se
Butik Täby
Igår

Hyundai i30 1.4 T-GDi 140hk...

159 900 kr
Blocket.se
Butik Täby
Igår

Hyundai IONIQ Plug-in 1.6 +...

199 800 kr
Blocket.se
Butik Täby
Igår

Mitsubishi Outlander P-HEV...

298 700 kr
Blocket.se
Butik Täby
Igår

Suzuki Swift 5-dörrar 1.2 V...

99 800 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Sport och Fritid  ·  Gävleborgs län

TRX Force Kit, Ny Version+ TRX Xmount

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
TRX FORCE KIT Military Suspension Training TRX Xmount Vägg/Takfäste TRX Force Kit ett mycket bra träningsredskap som kommer levererat med både DVD och instruktionsbok. TRX är ett komplett "hemma gym" där du tränar hela kroppen. Allt är helt nytt, fick allt detta som en present, fast då hade jag redan en TRX så därför säljer jag detta. Redskapet passar alla oavsett ambitionsnivå. Du tränar hela kroppen - styrka, balans,rörlighet, uthållighet. Träna själv hemma eller ta med TRX'en på din löprundaoch avsluta med ett träningspass i naturen. TRX Force Kit innehåller Träningsprogram TRX band DVD med träning och instruktion Suspension Trainer Tactical Guide Dörrfäste Förvaringsväska Xmount, vägg och takfäste Tyckte mig se att totalt värde på det här är ca 2700:- Kan skickas inom Sverige för 65:- med Schenker.
950 kr
Blocket.se
Sport och Fritid  ·  Gävleborgs län

NY TRX force kit Military med Dörrfäste

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Ny TRX Force Military Suspension Training Prova nya träningsformen från USA. Helt oanvänd. Det är ett komplett "hemma gym" där du tränar hela kroppen. Du använder kroppstyngden för att träna styrka, balans, rörlighet, uthållighet och stabilitet, dvs funktionell träning där hela core området används som stabilisator i alla övningar. Packetet Inehåller: Träningsprogram och instruktioner på DVD. Camouflagefärgade träningsband. Dörrfäste. Förvaringsväska. Jag bjuder på frakten inom Sverige. Så kan ni betala mig efter att ni fått paketet, så kan ni slappna av och inte vara rädd för bedragare.
600 kr
Blocket.se

Master Replicas Yoda Force FX Lightsaber

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Förstklassigt Star Wars-lasersvärd i hög kvalitet. Nypris cirka 2000 SEK - importerat från USA men jag säljer det nu för 900 SEK. Lasersvärdet drivs av 3 AAA-batterier och ett "display stand" ingår. Det har ett handtag av metall och stadigt blad i polykarbonat (en plast med otroligt hög hållbarhet). Bladet lyser starkt i grönt och ljuset åker upp respektive ned när man sätter på/ stänger av det. Lasersvärdet har många häftiga ljudeffekter som man hör när man sätter på det, stänger av det, när man har på det men inte gör något med det, slår mot saker och även när man viftar med det. Köpt 2007 men knappt använt, det är mest ett samlarobjekt. Säljs på grund av tappat intresse. Ta vara på chansen nu när jag säljer det i Sverige! Finns i Hammarby Sjöstad.
900 kr
Blocket.se