Quantcast
Till salu inom: ”

fräs sajo säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

1 st SAJO UF-52 DM Fräs + 1st skåp med div tillbehör. 1 st MaxiClean Verkstadstvätt. Verkstadsutrustning ifrån etablerade tillverkare, enligt beskrivning och bilder. Maskinerna är inkopplade och kan provköras på plats. Demontering och urkoppling ombesörjs av köparen. . OBS! Angivet pris är ett uppskattat auktionspris - du bestämmer priset! Säljs 2012-11-29 på www.kvd.se, information om budgivning och auktionsvillkor finns på hemsidan. www.kvd.se - köp till auktionspris!
Jag har en Sajo fräs som skall säljas till förmån för annat. Rak o fin, väskött o smord, alla verktyg jag har medförljer vid snabb o smidig affär. Det vill säga en komplett sats pinnfräsar, planfräshuvuden med skär från en mindre 4 skärs till ett stort för topplock mm, även andra fräsverktyg, nära nytt maskin skruvstycke, komplett sats med fastspännings detaljer mm. Detta är bara vid smidig affär annars säljer jag bit för bit. Bilder på delar skickas vid intresse! Pruta gör man lite och på plats! Patrik. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Fräs SAJO UF-52 med otroligt mycket tillbehör för mycket att lista köpte den pga ett jobb och den bara står. Behöver platsen till annat. Ett relä har gått sönder på den så den går inte starta via start knappen måste trycka på relät säkert inget svårt att byta har dock inte tiden eller orken inga direkta glapp en maskin i fint skick mycket nya verktyg till den vid frågor så ring :)
Har en stabil och fungerade metall fräs av märket sajo med tillbehör till salu. Det går att ställa olika hastigheter på fräsen och bordet är matat via separat växellåda som syns på bilden. Med fräsen ingår planfräsar, pinnfräsar o diverse andra verktyg till ett värde av ca 15000kr. Fräsen står för närvarande på ett släp och måste bort snarast där av det låga priset på 9000kr. Bara att höra av dig om du har frågor, kan även skicka fler bilder via mejl. Mvh Elias
1st Verkstadspress Tranås verken 80 ton Reparationsobjekt 1st Kallsåg Sajo Fungerande 1st Elsvets Höglunds 250 ampere Dammig men i bra skick 1st Fräs Värnamo med snabbmatning Div. verktyg ingår Bra skick Ring för prisuppgift och övrig info. Maskinerna finns på firman 036-94 205 el. 073-034 83 42 Svarar ej på mail! www.siggesmaskiner.se