Quantcast
Till salu inom

"fräs sajo säljes"

Butik Gotlands län
11 år

Full fräs på sängkanten

Hyrahyra.se
Butik Örebro
11 år

Birger & Olvert - Gräjtest...

Hyrahyra.se
Butik Kronobergs län
11 år

Full fräs med Stefan och Kr...

Hyrahyra.se
7 månader

Mekaniker till Industribageri

Monster.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Industrimaskiner  ·  Linköping

SAJO UF-52 DM Fräs med tillbehör + MaxiClean

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 11 dagar
1 st SAJO UF-52 DM Fräs + 1st skåp med div tillbehör. 1 st MaxiClean Verkstadstvätt. Verkstadsutrustning ifrån etablerade tillverkare, enligt beskrivning och bilder. Maskinerna är inkopplade och kan provköras på plats. Demontering och urkoppling ombesörjs av köparen. . OBS! Angivet pris är ett uppskattat auktionspris - du bestämmer priset! Säljs 2012-11-29 på www.kvd.se, information om budgivning och auktionsvillkor finns på hemsidan. www.kvd.se - köp till auktionspris!
37 200 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Sigtuna

Gedigen fräs i bra skick

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Jag har en Sajo fräs som skall säljas till förmån för annat. Rak o fin, väskött o smord, alla verktyg jag har medförljer vid snabb o smidig affär. Det vill säga en komplett sats pinnfräsar, planfräshuvuden med skär från en mindre 4 skärs till ett stort för topplock mm, även andra fräsverktyg, nära nytt maskin skruvstycke, komplett sats med fastspännings detaljer mm. Detta är bara vid smidig affär annars säljer jag bit för bit. Bilder på delar skickas vid intresse! Pruta gör man lite och på plats! Patrik. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
11 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Tibro

Sajo UF-52

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Fräs SAJO UF-52 med otroligt mycket tillbehör för mycket att lista köpte den pga ett jobb och den bara står. Behöver platsen till annat. Ett relä har gått sönder på den så den går inte starta via start knappen måste trycka på relät säkert inget svårt att byta har dock inte tiden eller orken inga direkta glapp en maskin i fint skick mycket nya verktyg till den vid frågor så ring :)
20 000 kr
Blocket.se