Quantcast
Till salu inom: ”

franklin mint bilar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Uthyres

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Passa på att investera i ett samlarobjekt, veteranbilar i sterling silver - Franklin Mint. Franklin Mint komplett sett, 100 stycken veteranbilar i sterling silver a 1,65 gram. Elegant original schatull för silvertackorna samt bok med utförlig information över samtliga bilarna, samlingenens utkomstår är 1972. Har förvarats på en hylla utan att röras i flera år. Etuiet är endast öppnat ett fåtal gånger och samlingen är naturligtvis komplett med samtliga silvertackor. Jag har vägt 20 tackor på min elektroniska brevvåg vilken väger in dessa till 33 gram således 1,65 gram per tacka (som referens kan nämnas att brevvågen väger in ett vanlig A4:a ark till 5 gram). Prisidé: 36 kronor per tacka eller bud. Finns i Halmstad, kan skickas. Önskar en riktigt trevlig dag! Med vänlig hälsning /Anders
3 st samlar bilar av Franklin Mint Precision Models. Silverfärgad Rolls Royce Silver ghost 1904.Skala 1:24 Guldfärgad Rolls Royce Silver Ghost 1921. Skala1:24 Svart och blågrön Rolls Royce 1929. Skala 1:24 Etiketter sitter kvar. Den silverfärgade har tappat vänster fram hjul. Jag har det kvar men svårt att laga. Övrigt inga anmärkningar eller fel på bilarna. Köptes för 1400kr styck Mitt pris 2000kr för alla tre
Säljer min Franklin Mint Modellbil då jag sålt den riktiga bilen. Det är alltså en Röd Corvette C5 1:24 som är i PERFEKT SKICK! Väldigt detaljerad både i och under bilen för att likna originalet. Går även att öppna tex, Motorhuv, Dörrar, Backlucka samt lyktor. Aldrig taget i den med händerna, Det följer med bomullshandskar i förpackningen om man ska ta i den. Skickas i Original lådan med alla tillbehören såsom Handskar, autencitets bevis och dokumentation mm. Hämtas i Degerfors eller skickas.
1:24 Scale modell 1907 RR Silver Ghost av Franklin Mint 1986 med tillhörande foto av den riktiga bilen på Pennsylvania turnpike 1969. Frakt bekostas av köparen. Vid telefonkontakt föredras Engelska.
Har städat och hittat Franklin Mints populära silverbilar med bok och information om varje bil. Tänkte försöka sälja iväg detta eftersom att jag inte är så intresserad av att ha kvar det. Det som syns på bilden är det som medföljer.