Quantcast
Till salu inom: ”

fuchs fälgar porsche säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag har fyra stycken Fuchs fälgar till Porsche som jag inte behöver. Fälgarna har dimensionerna 16x7 och 16x8 och det sitter Nokiandäck på dem som är 205 och 225mm, alla fyra däcken har ca 4-5mm mönster kvar. Fälgarna är i bra skick, inga slag eller repor att tala om, men om man ska vara petig så kanske de behöver en omlack. Jag är ingen expert men det verkar onekligen vara original Fuchsfälgar med det lilla rävhuvudet på insidan av ekrarna. Alla fälgarna har ET23.3 och Porschenummer enligt nedan. 951362115 951362117 Pris 10000kr eller högstbjudande
Hej, tänkte nu sälja min Porsche. Den är ifrån 86 och har gått ca 15 000 mil. Besiktigades förra veckan med blanka papper. Den är 99% rostfri, mycket fin i kaross. Finns tyvärr en bula på höger bakskärm, annars är den hyffsad i lacken och fin invändigt. Sitter Fuchs fälgar på den som är i väldigt bra skick och dom är svåra att få tag i och kostar en del. Där av priset på bilen. OBS! Ring helst, kollar mail väldigt sällan. Prutning sker på plats.
Tillfälle att köpa en renoverad klassiker. Helrenoverad 88-95, körd 700mil sedan renovering, total mätarställning 10300mil. Digert extrautrustad från fabrik enl. ursprungscertifikat. Matching number på motor enl. ursprungscertifikat, vidare utrustad med Fuchs fälgar, Recaro sportstolar i skinn, bakrutetorkare, skärmkantslister, S-spoiler, S-instrumentering, S-ratt i skinn, S-mattor, tonade rutor, allt enl. certifikatet som medföljer bilen. Nyservad inkl. nya oljor i motor och växellåda, ny bromsvätska, nya batterier, nya däck. Bara att åka ut och njuta, säljes till förmån för nya projekt. Vid seriöst intresse vänligen ring för mer information.
Säljer 4 stycken Fuchs fälgar. Måtten är 6x15. Fälgarna har suttit på en Porsche 911T från tidigt 1970 tal. Min far har varit ägare till fälgarna i ca 30 år och under den tiden har dem aldrig använts. Raka och i fint skick men färgen kan väl behövas bättras. Jag har forskat runt och vet att orginal äkta fuchs fälgar är svåra att få tag på så skambud ignoreras. Inget under 2500 kr/st. Dessa fälgarna är dem enda orginal fuchs ute på blocket! Finns på mobil och mejl. Med vänlig hälsning, Ludvig
Porsche original Fuchs fälgar. 1 stycken 16 tums fälg som är 9 tum bred i mycket bra skick utan däck, pris: 7000 SEK. 2 stycken 16 tums fälgar som är 9 tum breda i mycket bra skick med Bridgestone däck, pris: 16000 SEK. 2 stycken 16 tums fälg som är 8 tum breda i mycket bra skick med Bridgestone däck (en fälg har en liten kantskada), pris: 14000 SEK. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.