Quantcast
Till salu inom: ”

fyra stolar nils ikea säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer fyra st Nils stolar i gott skick från Ikea, nypris 899kr. Tilkommer avtagbar klädsel för tre av stolarna i svart, vitt samt extra beställd klädsel i beiget linne från Himla textil. Har endast andvänt tre av dem därav finns det endast klädsel i 3 av varje. Stolen säljs dock fortfarande på Ikea så man kan köpa en extra klädsel för 200 kr om man inte vill ha dem i olika färger. Kan hämtas i Fredhäll.
Fyra st Nils stolar från Ikea i svartbrun stomme och med grå avtagbar klädsel som går att tvätta i 40 grader. Otroligt bekväma och i fint skick! Inköpta år 2011 för 795 kr/st. Säljes nu för 250 kr/st. Har även ett Bjursta utdragbart bord med iläggsskivor för 4-8 personer. Två skavanker på det, som vi fyllt i med färg. Nypris 1495 kr. Säljes nu för 300 kr.
Matbord från Ikea, Bjursta, samt 6 stolar, Nils, säljes pga flytt. Bordet har plats för fyra upp till åtta personer på långsidorna, 2 inläggsskivor medföljer. Stolarna har vit klädsel som är väldigt lätt att ta av och tvätta. Allting är i mycket bra skick, inga repor eller liknande. Nypris hos Ikea: 5.565 kr Säljes för 2.000 kr Ring eller mejla för fler bilder alt tid för att komma och titta.
Säljer vårt köksbord från Ikea med fyra stolar till. Bordet är ca 4 år gammalt. Går att fälla ihop så att det blir ett runt mindre bord. Är i bra skick. Med bordet följer fyra pinnstolar "Nils Stol" från Mio. Dessa är inköpta i Augusti i år. Nypris 700/st. En stol har fått en skada på sittdelen. Tillkommer fyra röda dynor som döljer detta om önskas. Allt detta för 1800 kr.
Säljer 4 st karmstolar fr Ikea "Nils". Stolarna är i nyskick, inköpta i juni 2010. Gröna stolsöverdrag medföljer, något blekta i tvätten. Nypris 995:-/per stol. Säljer alla fyra stolarna för 1 900:-! Ring hellre än mejla.