Quantcast
Till salu inom: ”

gässlingar säljes

F
F
F

Tidigare annonser till salu

En övernattning på hotell Gässlingen i Skanör säljes då vi inte har möjlighet att utnyttja det själva. Hotellet är jättefint och ligger i hjärtat av pittoreska Skanör. Relaxavdelning och utomhus pool finnes. Mer info om hotellet finns på www.hotellgasslingen.com Presentkortet måste utnyttjas senast den 27 juli. Presentkortet är värt 1850 kr och säljes nu för endast 600 kr. Presentkortet kan skickas eller hämtas i stockholm.
Jag har 2 gåsbebbar till salu. Den store väger redan 2,4 kg nu vid 3 veckors ålder! De är ca 3 veckor, men oj vad de växt :S Vet inte ras, enligt grannen som gav mig äggen så är det från skånegås och knölgås. En är i alla fall stor och en är rätt liten fast de är kläckta samma dag. De går lösa hela dagarna och är inne på nätterna. När de var med oss vid en damm, så dök den lille och simmade under vattnet, så läckert! De två kostar 300 kr ihop. Delas ej.
Jeg vil gerne købe 4 -6 tam ankar (ælinger) eller gäss (gässlinger) som jeg kan fodre op hen over sommeren og så slagte på senhösten. Gæssene skal bo i en sø vi fik anlagt sidste år. Der er er en mindre ø i søen og fine græsnings muligheder rundt om søen og så vil jeg suplere med en tunna med korn, så de skal nok få det godt indtil de selv skal spises. vil helst købe i nærheden af Älmhult eller syd for.
opal förlag. 1991. 107 s. Inbunden. kartonage. 20.5x13cm. 238 gram. Mycket gott skick.