Quantcast
Till salu inom: ”

gårdspump trädgårdspump säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Fullt fungerande Gårdspump i bra bruksskick. Säljes komplett med bottenventil i metall och ca 2 meter PM-slang. Ev behöver man köpa till en skarvkoppling, om man vill göra slangen lite längre. Dekorativt i trädgården och sparar pengar om man har en brunn för bevattning. Hämtas på plats.
Vi säljer trädgårdspumpen Kronan. Vi har också alla reservdelar till den samt den gårdspump som heter nr 12. Det går att köpa en fullt fungerande pump eller bara det ovan jord och använda den som prydnad. Pris för allt inklusive slangar är 4475:- och om du bara vill ha en prydnad så kostar det 3050:-. Kika in på vår hemsida och läs mer eller ring oss.
Gammal gårdspump med alla delarna utom själva röret ner i brunnen. En skada på nedre sockeln. Pumpen rostslipad och klar att måla. Svara ej på mejl.
En trevlig gårdspump, trädgårdspump, säljes. Har varit uppställd som prynadspump.
Ny trädgårdspump för dekoration i trädgården. Gjord i grönt gjutjärn. Höjd på pumpen 114 cm, total höjd med handtaget 135 cm. Pumpen är i 2 delar så ena halvan kan även monteras på en tunna tex. Den kan kompletteras med pumptillsats om man vill använda den som gårdspump.