Quantcast
Till salu inom: ”

gåstol trä med bord säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Bord&stolar

Tyresö
Kista

Lindesberg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

- Babygym med ljud och ljus samt hängande leksaker. Mattan är blädderbar för olika motiv. Pris: 150kr - stående Babygym med 4 hängande tillbehör. Finns utrymme för fler. Pris: 50kr - stol med bord och löstagbara ben. Pris: 50kr - rött bokställ i trä, se bild. Pris: 100kr - blå höj och sänkbar gåstol med svängbara hjul fram. Pris: 100kr Barnkläder, åkpåse mm. Finns vid intresse. Ring för mer information. Sakerna finns krokek.
Stolen är mjuk och stadig. Bra för barn som ännu inte kan sitta själv. Typ en bumbo. Finns möjlighet till att spänna fast barnet och aktivitetsbordet går att ta bort. Går att sätta fast på en vanlig stol när bordet är borttaget. Då blir den en barnstol på stol, kan vara ett alternativ till stol på bord som inte alltid fungerar då borden är ostadiga eller för tjocka eller ett ben ivägen. Aktivitetsbordet är roligt även utan stolen om det ligger på golvet eller om man har en gåstol att trä runt. Finns även andra barnsaker till salu i andra annonser.
Hej! Säljer en matstol i trä. Gammal modell som går att vika på mitten så blir det stol + bord. Kan även användas som gåstol. Vitgrundad men behöver en strykning till. Kan även slipas trären om så önskas.
Bumbo med bord 350 kr Lekhage i trä tror den er 130¤130 tas enkelt ifra hverandre så den tar liten plass 700 kr ( nypris 1500 kr) Gåstol av merket Pozy 200 kr Spjällsäng av merket Troll 400 kr ikke min som er på bildet, men det er samme farge på min säng, utan madrass
Barnvagn cresent MT-300 1500kr Babysitter Babyset 250kr Gåstol I-walk 350kr Spjälsäng IKEA trä färgad. 250kr barnvagnen är i gott skick dok lite skitig men allt på vagnen går o tvätta vilket köparen får stå för. Färg ljus beige. Vagnen kan göras om till vagga med tillhörande fötter som skickas med. sitt o ligg läge vändbart insats. babysittern är nästan som ny med aktivitets stång och extra skydd för huvud till mindre barn som går o ta loss. Sitern är även den tvättbar den är tvättad en gång sen undan ställd. Gåstolen är även den i behov av en tvätt som köparen står för.. den har ett aktivitets bord med diverse lampor ljud knappar mm dok fungerar inte en av knapparn med dom som finns räcker gott o väl den kan byggas om till gunga. spjälsängen utan madrass är i stort sett ny då vi använder rese sängen istället.. priserna kan diskuteras vid snabb o smärtfri affär.. Vi kan även göra ett paket pris vid intresse.. Vi skickar helst ingen ting..