Quantcast
Till salu inom: ”

gödseldammsugare greystone maxivac säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jackor & Ytterplagg, stl. 38 (S), dam Äkta MEXX vårkappa, svart, silkes innuti. Strl 38, passar även 36an. Väldigt klassisk, vacker och enkel, med en störtskön krage som livar upp enkelheten. Gjordes endast i få exemplar, därmed blir du ganska ensam om den. Köpt i Köpenhamn. Använd max 5 gånger. Nypris 3999:- Vid snabbt köp, 1900kr!! Kan fraktas mot postförskott. Ring mig 0708217266!! 1 900:- Övrigt, stl. One size, dam Triwa Greystone Pink Watch, använd några få gånger. Köpt på asos.com för 1450:- Nu 800kr!! 800:-
Hej! ej! Säljer härmed min gråa TRIWA-klocka med rosa urtavla och lite strasstenar. Anledningen till varför jag säljer den är för att jag har en liknande modell och inte riktigt uppskattar den rosa färgen.. Klockan har jag kanske använt en gång och dum som jag var tog jag bort skyddsplasten, men jag kan garantera att skicket är riktigt bra! Så den kan inte klassas som begagnad men heller inte ny.. Modellen heter Greystone Chrono och nypriset är 1295 kr. Lite info om klockan: Boett Ljusgrå PC plast Länk Ljusgrå PU gummi Ringfärg Guld med gråa siffror Urtavla Ljusrosa med Swarovski kristaller Urverk Citizen Miyota OS 20 Storlek 44 mm Klockan är riktigt snygg och är 100 % äkta!
Dags för höststädning i hagen? Jag har den ultimata lösningen (!) Med en Greystone gödseldammsugare gör du rent hela hagen på ett ergonomiskt och smidigt sätt. Den tar både blöt och torr gödsel. Glöm det onda sättet att mocka hagen för hand med grep och skottkärra! Unna dig och din häst en Greystone och helt enkelt dammsug hela hagen ren från gödsel och parasiter. Den går även att använda till att tex dammsuga löv mm på gården. Nu släpper jag min begagnade gödselsug till ett riktigt bra höstpris (!) Först till kvarn gäller. Frakt kan ordnas mot tillägg.
Dags för höststädning i hagen? Jag har den ultimata lösningen (!) Med en Greystone gödseldammsugare gör du rent hela hagen på ett ergonomiskt och smidigt sätt. Den tar både blöt och torr gödsel. Glöm det onda sättet att mocka hagen för hand med grep och skottkärra! Unna dig och din häst en Greystone och helt enkelt dammsug hela hagen ren från gödsel och parasiter. Den går även att använda till att tex dammsuga löv mm på gården. Nu släpper jag min begagnade gödselsug till ett riktigt bra höstpris (!) Först till kvarn gäller. Frakt kan ordnas mot tillägg. Pris 23.800 ex moms.
Trött på att springa med skottkärra I hagarna? Vi hyr ut vår gödseldammsugare. Koppla den till din åkgräsklippare eller till ATV´n. Med denna tar du ca 5 fulla kärror I en vända. Enkel manövrering, och tömning. Tar även våt gödsel. Perfekt för att minska risken för spridning av parasiter och att hålla betet fritt från gödsel. Hyr antingen bara dammsugaren 500:- exkl moms för 8 timmar, eller ATV och dammsugare för 1000:- exkl moms/ 8 timmar. Ring eller maila för mer info. //Kristin Om företaget Inackorderingsstall utanför Genarp.