Quantcast
Till salu inom: ”

gammal byrå med spegel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Gammal skänk

Göteborg

Tidigare annonser till salu

hej 1 jag ska sälja min dubbelsäng pg har en trångt sovrum får inte plats med allt den e bara 3 år gammal köpte den för 7000kr men säljer den för 3000kr den har en byrå med spegel .2 sen har jag en svart tv hylla + en data bänkmed hylla köpte dom för 5000 på ikea har kvitto på dom också dom e inte så gammla har en litten bostad därför säljer jag mina möbler har inte plats med dom... jag säljer dom för 3000 kr dom också
Hej säljer nu Ikea malm grupp i färg ekfaner pga flytt. Allting är väldigt nytt och fräscht, felfritt! knappt 1 år gammalt. Malm sängstomme+huvudgavel/sänghylla = 2400 kr Malm byrå med 6 lådor+glasskiva transparent grå, B 160cm H 78 cm D 48cm = 1050kr Malm byrå 6 lådor med inbyggd spegel, B 40cm, H 123 cm D 48,5 cm = 800kr Hela gruppen för 4550 kr Ring eller maila!
En fin gammal spegel som antagligen suttit ihop med en byrå el liknande. Min kille tog med den från Berlin, vi har haft den i vardagsrummet/hallen direkt på golvet eller lutad mot en hörna. Det har både sett snyggt ut och blivit en väl använd helkroppsspegel. Sidorna går att fälla in. Om man vill kan man kapa trädelen undertill och hänga upp spegeln mot en vägg Pris 400 Kom med ett annat förslag om pris om ni tycker det låter för mycket! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej! Jag vill sälja min sovrum pga. flytning till en mindre läggenhet. De ser ut som bilden visar, men bara garderoben är fyra dörrar i stället för 6. De ser väldigt nya ut och bra vårdat, ingen fel på de. Ingår: Sängram 180x200 cm + Madrassen + garderob 4dörrar+ 2 ST sängbord+ byrå med spegel. De är ca två år gammal. Vid mer info kontakta.
* 1 st Malm byrå med 4 lådor i björkfaner. Byrån är i nyskick, bara 2 månader gammal. Nypris: 899kr Säljes för: 500 kr * 1 st Malm byrå med 6 lådor och spegel i björkfaner. Byrån är nåt år gammal men i bra skick. Nypris: 995kr Säljes för: 400 kr Säljes ihop eller var för sig. Pris tillsammans: 800kr. Priset kan ev diskuteras vid snabb affär. Finns för avhämtning i Skälby/Järfälla. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.