Quantcast
Till salu inom: ”

gammalt blombord rotting säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Fint gammalt blombord i rotting och med glasskiva. ReFurn har kommit till Malmö! Vi håller till i en lada på Sjötorpsvägen 29 i Tygelsjö. Vi säljer begagnade möbler som privatpersoner lämnar in till oss på återvinningscentraler. Vi vill både göra en insats för miljön genom att minska sopberget, samtidigt som vi bevarar vårt kulturarv genom att hindra att gamla möbler slängs. Läs gärna mer på vår hemsida, www.refurnmalmo.se eller på www.facebook.com/refurnmalmo. Skick: Slitet och dammigt. Mått: höjd: 66 cm, längd: 97 cm, bredd: 26 cm Uppge artikelnummer 22931.
Ett gammalt blombord i rotting som är i gott skick. 50-tal eller äldre. Blombordet har en "vågig" glasskiva överst och en tidningshylla nedtill. Mått: B 25cm L 85cm H 62cm Har alltid stått i uppvärmd bostad och inte ute i snickarbon. Ingen möbelpolish eller extra klarlack under åren, utan möbeln är i patinerat originalskick. Alla hjul finns kvar men gummidäcken är naturligtvis torkade. Endast avhämtning. Finns i Vittinge 3,5 mil NV Uppsala.
Fin gammal rotting grupp, 2 stolar och ett bord med glas skiva, hand målad ekorre under glas skivan. Passar utmärkt till altanen eller stugan. Även ett fint blombord i rotting med glas skiva. Ring helst, kollar sällan mejlen
Målad kista från 1877 200 kr Blombord i rotting 50 kr
gammalt blombord i rotting mycket fint skick 700 kr.kökslampa i furu fin 500 kr. litet vägghörnskåp 400 kr.gammal sekretär mycket fin 900 kr.