Quantcast
Till salu inom: ”

gammal singer symaskin säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Maskin och tillbehör enligt bild, säljes. Beklagar den dåliga bildkvaliteten. Maskinen blev över efter att tjejen gjort blombord av bordet.. Den verkar vara i riktigt gott skick, den går runt fint men en entusiast plockar naturligtvis ner den i småbitar och oljar in och fixar. Den svarta lilla prylen med litet hjul ska sannolikt sitta på maskinen uppe vid stora hjulet, men fästet är avbrutet. Lite trist, förstås. Det finns ett serienummer på den: Y4561439 Pris 500:- eller bud. Vill du att jag ska skicka den måste du nog vara bra på att övertala folk.
Lite över ett år gammal, har sytt på den en gång endast. Maskinen ligger i orginal lådan Enkel symaskin med 18 sömmar och ett 4-stegs knapphål Stretchsömmar Friarm Stygnbredd 5mm Stygnlängd 4mm Sömmar : 6 standardsömmar, 7 dekorsömmar, 5 stretchsömmar Inköpt för 1495:- Säljes för 900:- o inget annat Först gäller ANNONSEN TAS BORT NÄR DEN ÄR SÅLD!
Ett lyckat exemplar av Tramp-symaskin, märke Singer, nu en fin prydnadsmöbel., men går att sy på. Ägd av oss i ca 30 år har den stått i hallen och varit en vacker möbel. Skivan är klanderfri (omslipad för 25 år sedan). Måste tyvärr säljas då vi flyttar från hus till lägenhet i augusti i år. Vi kommer att sakna den men nöden har ingen lag och kan den glädja någon annan blir vi glada.
Vacker gammal Singer symaskin. Stommen är i mycket gott skick. Observera att den endast kan användas som prydnad. Pris: 850 kr NU REA: 650 kr Två vackra gamla speglar i trä. Båda är i mycket gott skick. Mått: Stora spegeln: 107 x 54 cm Lilla spegeln: 83 x 62 cm Pris: Stora spegeln 450 kr NU REA: 300 kr Lilla spegeln 350 kr NU REA: 200 kr Välkommen!
Gammal fin Singer symaskin.