Quantcast
Till salu inom: ”

garage visby uthyres säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi hyr ut vår fräscha lilla lägenhet veckovis, byte på söndagar. 3500 kr/vecka utom vecka 29 då vi tar 4000 kr. Lägenheten är byggd ovanpå vårt garage och ligger i ett lugnt villakvarter. I lägenheten finns ett "kök" med spis+ugn, micro och kyl med en liten frys. Toalett med dusch och tvättmaskin, kakel och klinkers. Utanför finns en liten "uteplats med plats för 3 pers. att sitta. Tv finns. Till ringmuren och innerstan tar det ca 15 min att cykla, till mataffär (ICA MAXI) ca 10 min. Intressant? Maila eller ring för mer info. V.28,29 och 31 är ännu lediga!!!!
Liten 3:a uthyres veckovis, den ligger över vårt garage. Det finns två sovrum med två sängar i varje. Kombinerat kök och vardagsrum. WC med dusch. Uthyres EJ till ungdomar/partyfolk. Bytesdag söndag. Djur & rökfritt. Ca 800m ner till ringmuren. Uteplats med grill finns. Vi hyr även ut vårat hus, så där kan det bo gäster, men det har aldrig varit något problem.
Fräsch lägenhet på övervåning i fristående garage, 2-4 bäddar. 8 km norr om Visby, efter kusten (mot Lummelundagrottorna). Ett allrum med kök samt ett sovrum med två sängar. Bäddsoffa och tv i allrummet. Kaklat toalett och dusch. Täcken och kuddar finns, ej lakan och handdukar. Rökfri, ej husdjur. Nära Brisundstranden och Krusmyntagården, en berömd kryddgård med grillkvällar. Uthyres veckovis, byte söndagar. Maila för mer information och bilder eller ring 0736833168
Tomt med havsutsikt på nordöstra Gotland 30 km från Visby och 7 km till Slite, serviceort med skola, dagis samt ishall och ridhus(Othem) Tomten är cirka 2.200 kvm med bygglov, arkitektritat hus med flygel/garage om du är intresserad av en färdig husmodell samt VA. Du har möjlighet att hålla häst i egen hage i direkt anslutning till tomten, arrende utan kostnad samt tillgång till stall och belyst ridbana på gångavstånd att hyra in sig i. Finns också vinterhagar att tillgå. Eller du kan hålla dig med några lamm i egen hage om du inte är hästintresserad. Budgivning.
Ljus, rymlig och välplanerad lägenhet högst upp i fastigheten med balkong i öster. Östersjön kan även skymtas från takfönsterna i sov- och vardagsrum. Mycket bra förvaringsutrymmen med klädkammare och stickvind i lägenheten. Utöver det 2 stora förråd (bredvid o i källaren). Mkt bra tvättstuga och cykelförråd i källaren. En mkt välsorterad ICA Nära-butik 70 meter, annars promenadavstånd till Östercentrum och Visby Innerstad. Bra gratis parkering. Har även ett garage som kan tas över (465kr/m). Ett lugnt och skönt område, blandad population. Mysig öppen spis i vardagsrum(får dock ej eldas i men ljus kan man ha). Även Telia fiber indraget i lägenheten.