Till salu inom

"garage uthyres södermalm 1500kr mån säljes"

Butik Upplands-Bro
Igår

Volvo V60 D4 AWD 190HK MOME...

329 800 kr
Blocket.se
Idag

Schäslong IKEA

1 500 kr
Blocket.se
Butik Haparanda
Igår

Suzuki Grand Vitara Nyinkom...

129 800 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Lokaler  ·  Stockholm

Garageplats Södermalm, självkostnadspris

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Hej Garageplats i varmgarage på Södermalm (Västgötagatan 15) uthyres upp till 12 månader, pga att jag inte har bil under denna period. Priset är 1500 kr/mån, vilket är vad parkeringsbolaget ska ha, så jag tar inte en krona extra. Ledig från 1 juni! Välkommen att höra av dig! garage garageplats parkeringsplats parkering p-plats
1 500 kr
Blocket.se
Hyresrätter  ·  Södermalm

4:a, 98kvm, Nybohovsbacken 34D, Västra Södermalm / Gröndal

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 12 dagar
Jag vill ha ett snabbt byte! Markera inget intresse om du/ni inte vill ha visningar. Nyproducerad lägenhet ovanpå Liljeholmsgallerian, inflyttningen skedde den 1 april 2010. Hög standard med ekparkett i samtliga rum, badrum med kakel och klinkers. Gästtoalett. Ljusa tapeter. Stort vardagsrum med låsbar balkongdörr. Ett större sovrum med fyra garderober, ett mindre sovrum med liten klädkammare och ett litet sovrum med låsbart fönster. Förråd med städskåp i lägenheten plus ett litet förråd i porten bredvid. I hallen finns ytterligare två stora garderober. Vitvaror från Míele i köket, diskmaskin ingår. Tvättmaskin och torktumlare ingår inte i hyran och det finns ingen allmän tvättstuga. Vi kan eventuellt sälja våra maskiner om det finns intresse. Soprum med sopsortering på gården. Läget är perfekt med en av ingångarna till gallerian 50 meter bort. Tunnelbana, tvärbana och bussar finns runt knuten. Till lägenheten hör en stor uteplats mot en lugn innergård. Lägenheten är välisolerad och tyst. Det går att hyra p-plats för 1500 kr/mån i gallerians garage. I omgivningarna finns gott om strövområden med Vinterviken ett par kilometer bort. Bakom Liljeholmens tunnelbanestation ligger en stor lekplats och sjön Trekanten med liten badplats. Vintertid plogas en skridskobana upp. Den sida av lägenheten som ligger mot gården ligger i marknivå medan köks- och sovrumsfönstren ligger högt ovanför gatan på andra sidan. Det känns inte alls som nedre botten! In till gården finns en bilgrind som är låst. Vi har nyckeln till den.
14 051 kr
Lägenhetsbyte.se
Hyresrätter  ·  Södermalm

2:a, 53kvm, Skånegatan 90, Östra Södermalm

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
I hyran ingår el. Mysig och bra planerad 2:a högst upp i fastighet med maximalt ljusinsläpp. Mitt i populära SoFo bor du här med närhet till allt. Omgivningen har en underbar mix av liv och rörelse, men med möjlighet till lugn i Vitabergsparken bara ett stenkast bort vilken dag som helst på året. Vi älskar vår lägenhet och omgivningen och tycker dessutom att den ligger optimalt placerad nästan mitt på Nytorget vilket innebär att man kan vara oerhört spontan i det mesta man kan tänkas vilja hitta på. Även fast det ofta är mycket folk i området så är det inget man störs av i lägenheten, förmodligen för att den ligger högst upp. Till fastigheten hör tre st. terasser man får nyttja som hyresgäst, här har vi firat både Midsommar och tittat på Nyårsraketer! Det finns tre st bokn.bara tvättstugor, samt en spontantvättstuga med ett antal maskiner man ej behöver boka. Dessutom grovtvättmaskiner + torkrum. Cykelrum Festlokal Garage finns i huset (vi har p-plats 1500kr/mån) Vindsförråd Soprum på gården Resturangutbudet är enormt i kvartetert, i huset ligger ex.vis riktigt mysiga Urban Deli. Har du glömt köpa mjölk så har du alltså Urban Deli i huset, 7 Eleven snett mitt e mot huset, och Ica lite längre ned på Skånegatan. Dessutom ligger det ju en hel del andra mysiga butiker och cafeér i kvarteret som bidrar till den härliga atmosfär som andas här. Som sagt, vi älskar vår lägenhet och dess läge men behöver minst ett rum till för framtiden annars hade vi aldrig lämnat den. En riktig pärla! Hör av dig/er om ni är seriöst intresserade av ett byte.
6 976 kr
Lägenhetsbyte.se
Hyresrätter  ·  Södermalm

3:a, 76kvm, Blekegatan 2, Västra Södermalm / Gröndal

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Kanonfin 3:a i populära Årstadal/Liljeholmskajen. Exakt hyra är 10 530 kr/mån. Vi trivs jättebra i både lägenhet och område men skulle behöva finansiera studier/föräldraledighet. Lägenheten är klokt planerad med två balkonger, den ena med tidig morgonsol mot gatan och den andra med sol från lunch till sen kväll mot den lummiga innergården. Rumsbeskrivning: Hall: Klinkergolv med skåp längs hela sidan för förvaring samt städ. Direkt till höger ligger ett förråd/klädkammare. Till lägenheten finns det även ett källarförråd. Badrum: Klinkergolv, gott om förvaring med både väggskåp och stående skåp. Plats för både tvättmaskin och torktumlare. Badkar. Kök: Rymligt kök med många skåp, hörnskåp som rymmer det mesta. Plats för diskmaskin. Vi har ett bord för fyra men det ryms bord för minst 6 pers. Sovrum 1: Gott om plats för både dubbelsäng, spjälsäng och sängbord. Vardagsrum: Stort rum som går att möblera på olika sätt. Soffan vi har är över 3 m bred. Sovrum 2: Rummet rymmer en fullstor säng i "alkoven". Rummet tapetserades våren 2013. OBS!! Planlösningen i bilderna är spegelvänd... Parkera kan man göra på gatan där det är datumparkering, man kan även hyra plats i garaget i huset för 1500kr/mån. I huset ligger det även ett gym, ett solarium och tvärbanestationen Årstadal når du på 2 min från dörren. Vi är helt ärliga i vårt intresse av att byta men har ännu inte bråttom utan kan vänta tills vi hittar rätt.
10 000 kr
Lägenhetsbyte.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj