Quantcast
Till salu inom: ”

garageport hörmann 5m säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Julmysteriet
F
Mörkret
F
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Har 2st nya Hörmann portar ca 5m breda,eldrivna med fjärrkontroll.har varit mont. Den ena har en skada längst ner och det fattas kanske någon skruv/mutter.Dom är vita med struktur.bredden kan kapas till önskat mått.bilderna är från nätet Pris. OBS!10000kr för båda. Först till kvarn!! Daloc ståldörr ouppackad vänster hängd men lika som den på bilden. Måtten är 10#21. Låskista dörröga ingår Larm förberedd Nypris. 15000kr Nu. 7000kr
Crawford Smart är en ny isolerad takskjutport från Crawford Entrematic. 5000x2000 eller 5000x2125 modell Trend eller Line, Vit, Manuell. Hämtpris i Örebro 16900:- Vi har även portmaskineri som passar till denna garageport. Om företaget Välkommen till Garageportexperten Sveriges största leverantör av garageportar. Hos oss hittar du landets bredaste sortiment av garageportar, ytterdörrar och portöppnare. Sedan starten 1995 har vi levererat och monterat över 160 000 portar till villor, hyreshus och bostadsrättsföreningar. Du kan med andra ord lita på att vi kan vår sak. Hör av dig så hjälper vi dig också! Crawford Hörmann mm.
Komplett 5 meters Hörmann garageport,ligger i emballaget fortfarande, finns några små skrapmärken på ett par ställen,vet inte om det syns när porten är monterad.. Behöver få bort den snabbt. Se bild hur den ser ut monterad..
Garageport 5x2,1meter, monteringsanvisning samt manualer medföljer. Fabrikat Hörmann på dörr och motor Pris 8000 kr Mycket bra skick!!