Quantcast
Till salu inom: ”

gasolflaska hornbach säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer min gasolgrill som jag grillat med på balkongen i min förra lägenhet. Då man inte får grilla på balkongen där jag bor nu så säljer jag den. Den funkerar utmärkt och jag har endast använt den ett par gånger. Den är inköpt på Hornbach för ca 3 år sedan och jag har ett överdrag till den som gör att man kan ha den ute om det regnar. Gasol-flaska behöver ni också till den och det hyr man på Hornbach, till exempel. Det går till så att man betalar en pant på några hundralappar sedan får man ut en full gasolflaska som man kopplar till grillen. Frågor? Jag tycker det är synd att slänga den och hoppas den kommer någon annan till gagn.
Snygg och kraftfull terassvärmare säljes. Tillverkad av rostfritt stål. Värmer upp till 20 m² yta. Totalhöjd 225 cm. Vikt 16 kg. Inkl överdrag. Knappt använd = som ny! Tillhörande gasolflaska, nästan full, säljes för 900 kr. 850 kr fås tillbaka vid retur av flaska hos Hornbach.
Gasolflaska för grillning nyfylld säljes pga köp av annan grill , är köpt på hornbach och kan lämnas in där och få ny påfylld vid behov. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer nu en tom Gasolflaska PK5- Har du köpt gasolgrill eller gasolvärmare, men vill inte betala 1300 kr för en ny flaska. Köp denna tomma flaska, fyll på den billigt på tex Bauhaus eller Hornbach och spara många hundralappar. Hör av er på mail.
Jag har två stycken helt nya exklusiva rostfria terrassvärmare för professionellt- eller hemmabruk. Byggda helt i rostfritt stål och de är högre än de fyrkantiga budgetmodellerna. Reflektor och ramkonstruktion i eloxerad aluminium. Rostfritt galler och sidor etc. Värmarna är i mycket hög kvalite, byggda för professionellt bruk och kostar mellan 7-14.000 styck för restauranger. De värmer 24 kvm per värmare. Perfekt för restauranger, Cafèer och uteplatsen därhemma under kräftskivan eller för att förlänga säsongen. Värmebeständigt glasrör som finns som reservdel på exempelvis Bygghemma, Bauhaus, hornbach etc. Höjd 225 cm (uppskattat). Mer info finns på tillverkarens hemsida. Elektronisk tändning Inklusive regulator Tiltfunktion - om den skulle välta så stryps gasoltillförseln Plats för upp till P11 gasolflaska Gardenmaster original av mycket hög kvalitet. Kan stå ute året runt. Jag kan leverera dem i norra delen av Skåne mot bensinpengar. Annars får ni hämta i Helsingborg. För mer info se www.gardenmaster.se. Ge mig ett bud. Obs! Priset är för båda värmarna. Om någon vill köpa endast en av dem är priset 3000 kr.