Till salu inom

"weber genesis s 330 gasolgrill demo rea säljes"

Kristianstad
Idag

Mega Möbelutförsäljning mat...

995 kr
Blocket.se
Uppsala
Idag

Logitech Z-5500

800 kr
Blocket.se
Butik
Idag

Rea på pedaler hos Musikanten

429 kr
Blocket.se
Jönköping
Idag

Rea fynd Gamingstol med Rac...

Blocket.se
Butik Varberg
Idag

Volkswagen Sharan 2.0 TDI 4...

339 000 kr
Blocket.se
Luleå
Idag

Volvo Amazon 121 P130 2.0

107 000 kr
Blocket.se
Jönköping
Idag

Rea Fynda billga barnvagner

1 250 kr
Blocket.se
Göteborg
Idag

Thule Chariot Cougar 2-sits...

2 700 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Weber genesis gold gasolgrill m. tillbehör

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Vi säljer enn grill vi har använt några år for halva ny-priset. Köpt ny på K-rauta i Göteborg. Weber genesis Gold, gasolgrill med 3 brännare, stor grill-yta, sido-brännare kok-platta, fina avlastnings-ytor å båda sidorna av grillen. Det finns upphäng för stor gasol-flaska på höger sida av grillen. Använd original skyddet så döljs gasol-flaskan. Alt fungerar som det skall, Grillen kan "provas" innan köp. Extra tillbehör: - Skydd för grill, original, svart. - Skydd för gasol-flaska, original svart.
5 000 kr
Blocket.se

Helt ny Weber Genesis S-330 Gasolgrill

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Säljer nu en helt ny och ouppackad Weber Gasolgrill, modell Genesis S-330. Perfekt för dig som tänkt köpa denna typ grill, men nu till ett riktigt bra pris. Den definitiva storasystern i Webers populära gasolgrillserie Genesis. Med Genesis S-330 har en av svenskarnas favoritgasolgrillar uppdaterats med bland annat en smart Sear Station där du kan grilla biffar till perfektion. Dessutom finns det extra arbetsytor så att du kan ha trevligt med gästerna medan du gör färdigt det sista. Mer info finns på : http://www.grillbutiken.se/product/3131/weber-genesis-s-330-gasolgrill-rostfritt-stal * Nypris ca 16.000:- * Säljes nu för 9999:- eller högstbjudande * BVSA!
9 999 kr
Blocket.se

Gasolgrill weber Genesis E-310

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Hej! säljer en weber grill då min sambo tycker den är för stor för vår ballkong .den är helt ny.aldrig använd. Det är inte så underligt att Genesis® E-310 på kort tid har blivit en av svenskarnas favoriter bland gasolgrillarna. Med den får du både god design, utmärkta grillegenskaper och hög användarvänlighet i en och samma grill. Grillfavorit i en uppdaterad version som bland annat erbjuder större arbetsyta. På den nyare modellen sitter knapparna på framsidan, så att du numera får två praktiska arbetsbord att förfoga över. Här kan du lägga råvarorna, och du får friheten och möjligheten att umgås med gästerna runt grillen. Medan du avnjuter ett glas vin eller lite snacks kan du blanda salladen eller förbereda exempelvis förrätten utan att behöva stå i köket. Med Genesis® E-310 har du grunden för mängder av fantastiska grillupplevelser.
6 500 kr
Blocket.se

Gasolgrill Weber Genesis E-310

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Gasolgrill Weber Genesis E-310 En fantastisk gasolgrill från välkända Weber som inhandlades i höstas med endast ett fåtal grillningar på och är alltså i nyskick. Inga skador eller skavanker på grillen. Köptes för 7995:- på ELON hösten 2013. Måste nu säljas omgående p.g.a flytt till lägenhet. Stor grillyta 66x50 cm med tre brännare och elektronisk tändning. Komposittub P6 medföljer, cirka 75% gas kvar. Grillen finns i Säter, Dalarna. Obs! Lånad mail så ring istället vid intresse. B.V.S.A. Mvh Ulla
2 500 kr
Blocket.se

Weber Genesis S 330 Gasolgrill Demo ex REA

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Nu tar vi bort vårat grill demotält inför vintern och REA:r ut visningsexen! Passa på att fynda! Ring eller kom in för mer information! Med Genesis® 330 har svenskarnas favorit bland gasolgrillarna fått en storasyster en uppdaterad modell med extra funktioner. En nyhet är att grillen har fått en praktisk, inbyggd Sear Station, där du bland annat kan ge dina biffar och stekar perfekta grillränder. När du är färdig stänger du bara av din Sear Station, och kan sedan använda samma yta för vanlig grillning. Medan du umgås med gästerna kan du tillaga salladen eller kanske marinaden vid det praktiska arbetsbordet som erbjuder gott om plats. Genesis® 330 är en kombination av läckert modern design, hög användarvänlighet och geniala grillegenskaper plus en dos lyx. Fantastisk för all slags mat från stekar, kyckling och lamm till pizza, bröd och de läckraste desserter. Gör dig redo för att bli trollbunden och på att trollbinda dina gäster. (Ord Pris: 15 995:- Ink moms!) nu säljer vi visnings exet för: 11 197:- Vi har verktyg, svetsar & maskiner Gasolprodukter, grillar & kaminer! Välkommen in till oss! Svetsprodukter i Piteå AB Fläktgatan 26 0911-211415
11 197 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj