Quantcast
Till salu inom

"gasspis säljes"

Sverige
Idag

Roller team Granduca XL P M...

785 000 kr
Bilweb.se
Sverige
Idag

Roller team Granduca XLP Ma...

785 000 kr
Bilweb.se
Sverige
Idag

Roller team Granduca XLP Ma...

785 000 kr
Bilweb.se
Härjedalen
Idag

Nybyggd stuga p avlgsen fbod

2 500 kr
ABC-Annons.se
4 månader

Lyxlägenhet City Center

5 200 kr
Studentlya.nu
Falköping
5 månader

Sökes gasspis retro 50-60 tal

Citiboard
Butik Utomlands
8 år

Nära hav och berg, Alanya

Hyrahyra.se
Butik Sverige
9 år

Uthyrning av fest- och konf...

Hyrahyra.se
Butik Sverige
9 år

Uthyrning av fest- och konf...

Hyrahyra.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Visar sida 1 av 3

Tidigare annonser till salu

Lägenheter  ·  Stockholms län

2:a 58 kvm Högdalen Central trevlig bostad

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Igår
Ljus och nyrenoverad 2:a i Högdalen. Lägenheten ligger på en trappa i ett trevåningshus. Hyrs ut möblerad. I huset bor det människor i blandad ålder och det är ett lugnt område. Lägenheten är utrustad med tvättmaskin, diskmaskin och gasspis. Det finns COMhem och uttag för bredband via fibernät. Balkong i sydväst. 4 minuters promenad till centrum och tunnelbana. Denna lägenhet är insänd av HyraLya.se Det kostar 179:- att söka lägenheter. Avgiften du betalar leder till ett medlemsskap under 1 månad. Du söker då fritt bland alla våra objekt vi har i databasen. Denna bostad har ID nummer 143273 Frågor besvara gärna på kundkontakt@hyralya.se
7 500 kr
Blocket.se
Lägenheter  ·  Stockholm

Omöblerad 2:a uthyres till företag

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
En trappa upp, ej hiss, finnes denna fina 2a som uthyres till företag. Hyra: sek 15.500/mån. Kvartalshyra utgår i förskott. Hyresperiod: Tillsvidare. Uppsägning: Ömsesidigt 3 månader. Deposition krävs motsvarande 3 månadshyror. Tillträde 1/4 2011. Hall, helkaklad wc samt dusch, tvättmskn. m. sep. torktumlare, kök med gasspis, lackat furugolv. Förråd finns att tillgå. Vätter ut mot gård i sydost. Fler bilder mailas vid förfrågan. Vid fortsatt intresse vänligen kontakta oss för visning.
15 500 kr
Blocket.se
Hyresrätter  ·  Göteborg

2:a, 42kvm, Värmegatan15, Hisingen / Kyrkbyn / Eriksberg

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
En mycket ljus och mysig lägenhet i LUGNT område. Många barnfamiljer och studenter samt äldre personer i området. 3 minuter till spårvagnen (Mildvädersgatan) som tar 12 minuter in till Brunnsparken. Fina motionsslingor bara ett stenkast från huset och mycket grönska runt om! Lägenheten är fräsch, tapetserad med ljusa tapeter 2008, stora fönster och en urmysig balkong! Den ligger högt ovanför marken trots att den har så kallat bottenplan. Stor klädkammare och en charmig "walk-in closet", gott om förvaringsutrymmen! Gasspis och badkar! Absolt värd att ses!!
3 214 kr
Lägenhetsbyte.se
Lägenheter  ·  Solna

En stor 1:a bytes mot en 3:a

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
En mycket charmig äldre lägenhet med högt i tak. Ligger vid Stråket/Råsunda Torg. Fönster mot 2 olika vädersträck. . Ljus genomgående lägenhet, med ett stort sovrum och kök med tillhörande matrum med fönster mot en grön park/barnpark. Badrummet är mycket litet men charmigt. Stort luftigt vardagsrum. Golv - orginalparkett i hall/vardagsrum, nya parket i köket 2010. "Lugna/tysta" grannar. Närhet till bageri/ICA/Råsunda Filmstaden och sist men inte minst - Råsta sjön/Lötsjön och Haga Parken/Brunnsviken ligger inte så långt ifrån det heller. Nära till allmänna kommunikationer: T-bana Solna C 5 min och sedan t buss 515/595 som går väldigt ofta. Eller cykla till stan på 20 min funkar det oxå! Gasspis i köket.
0 kr
Blocket.se
Lägenheter  ·  Göteborg

Uthyrning av lägenhet - juni månad

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
Uthyrning en månad! (inte säljes) Lägenheten ligger i Johanneberg, ca fem minuter till Liseberg/Svenska mässan och ytterliggare fem till avenyn. Lägenheten är 32 kvm, möblerad. Väldigt fin och städad lägenhet och bör därför hyras av någon skötsam, ordningsam person eller ett par som vill upptäcka Göteborg tillsammans under en månad. Varför inte komma och jobba i Göteborg en månad? Separat kök med gasspis (väldigt effektivt) Tvättstuga finns i källaren Trådlöst bredband finns samt tv En liten mysig balkong. Hyran betalas i förväg (som alltid) och den går på 3800 och där ingår internet och el+gas. Kan inte bli bättre? Skicka ett mail och skriv om dig själv så hör jag av mig.
3 800 kr
Blocket.se