Quantcast
Till salu inom: ”

gastub säljes

Gastub

Falun
NEDRÄKNING
F
Nedräkning
F
Svetsvagn

Stockholm
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hejsan ska nu sälja min paintball markör (el markör ) för använder den inte längre , det är en Spyder mr 1 , den har 3 skjut funktioner automatisk manuell eller burst ( 3 skott per tryck ). Har bara använt den 5 gånger och den funkar perfekt (Y), laddaren är tyvärr borta men man kan köpa en ny för 150 kr på http://www.stratec.nu/ . mask och magasin ingår , jag säljer den för 1300 men vid snabb affär 1000 kr . http://www.youtube.com/watch?v=UTZNU8LNlpE&feature=related Där har du en video på den när dom skjuter , glömde ta kort på gastuben men det är en 12 oz.
Heidruns. 2010. Inbunden bok i mycket fint skick! 137 sidor. Krister Gidlunds nya roman är den tragikomiska historien om en man som söker ett fäste i tidens grumliga ström. Om man sprayade ner Botticellis målningar. Eller ristade hjärtan i marmorn på Michelangelos David. Vad gjorde väl det? Ingenting alls. Inte ens om hans fristad Florens jämnades med marken, skulle det rubba hans cirklar. Ty i hans inre värld lever den klassiska staden definitiv och oförstörbar, skyddad från tidens lynniga vindar. Den oroshärd som kallas verkligheten söker han kontrollera på olika sätt. När han räknar baklänges på ömsevis ungerska, albanska och swahili läcker inte den ostadiga världen in. Det bli tätt som en plomberad gastub.
hej jag säljer mitt gevär,mask och platta i ett paket pris. platten är oanvänd och mycket bra. man kan även vända på den om man vill ha svart klädsel istället för skogskamoflage. och givetvis med följer gastub över 2000 skott vid snabb affär och skotten är mycket bra och kostar ca 700kr, alla småverktyg,piprensare och lite sånt rengörings saker får ni ju självklart me. och vid snabb affär kan priset sänkas lite. säljer detta enbart för jag är i stort behöv av pengar. ska ut och resa nu den 28 okt så endast pris sänkning innan de.
nybesiktad och nyskattad. går bra i motor och drivlina. rostfri kaross. just passerat 30tusen mil. drar cirka 0.5L/mil Mok. Dragkrok elspeglar sätesvärme cd bilen är inte ny så någon skavank finns, men absolut inget allvarligt! lamporna har brunnit till instrument belysningen, gastuberna till skuffluckan är slut och en liten buckla på höger framdörr. för mer info Ring 072 7368276. inga mejl. 10 000 vsa
Säljer ett kit med paintballmarkör och tillbehör. Den är använd en gång och är i väldigt bra skick. Markören är en Tippmann 98 custom ACT (system för mindre bollsprängning). Pålitlig mekanisk markör som kör på i ur och skur. Övriga tillbehör som följer med är (se bild): Magasin: Vanligt dropmatat magasin Mask Bollar: 1500st i oöppnad förpackning Gastub: 2st Om ni har några frågor är det bara att höra av sig! Med vänlig hälsning, William