Quantcast
Till salu inom: ”

gedigen fristående köksö säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Hurts

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En restaurang diskbänk i hög kvalitet med en stor ho, extra djup, praktisk vid disk av stora plåtar mm, inklusive anslutning till avlopp i rostfritt, med avstängningskran under. Stabil kan även användas som vägghängd. Exklusiv och gediget byggd underrede/benställning i almträ, limträ bänkskiva i alm 4 cm tjock. Snyggt för kök med öppen förvaring och med annorlunda inredningstänkande. Passar även att ha fristående eller bygga om till köksö. Perfekt att använda till bygge av utekök. mått diskbänk: 110 x 65,5 cm (extra djup än standardmått!) Mått hela underredet: 270 cm Bänkskivan: 65,5 x 150 cm behöver renskäras i ändarna. Säljes ihop eller separat! Diskbänk:1500:- Benställning:1000:- Bänkskiva:1500:- Allt: 3500:- Ring!
Komplett kök Torricella Felix Royal GTO340R För att göra plats för ett nytt visningskök säljer vi nu ut vårt unika utställningskök Torricella Felix Royal som visats på internationella köksmässan Abitare il tempo, i Verona Italien! En enastående chans till ett unikt kök som enkelt installeras på en enda dag! Italienskt kök, handbyggt i traditionell gammal stil, men med modern teknik. En framgångsrik kombination av form och funktion för en gedigen känsla och stämning. Köket är tillverkat i stål med detaljer i antikmatt mässing och koppar. utrustning: - Inbyggd spis på 90 cm med elektrisk multifunktionsugn med varmluft - Gashäll med 4 st. gasbrännare och elektrisk lavastensgrill i mitten, med kopparplåt över som avställningsyta - Integrerad extra tystgående diskmaskin i energiklass A - Integrerad vask i satinerat stål med blandare i antikmatt mässing - Lådor med Bluemotion - en dämpande funktion för mjuk stängning - ACR036 väggmonterade mässingshyllor för köksredskap och porslin mm. - PNA005 fogfria kakelplattor med fasad kant, i satinerad antikmatt aluminium - CPF004 fläktkåpa med integrerad motor med fjärrkontroll och inbyggda redskapshyllor i mässing - Köksö med förvaringsskåp, bänkskiva i massiv Ek/Akacia samt redskapshylla i antikmatt mässing - CPP001 Fristående hackblock i massiv Alm/Akacia och mässing - Totala mått i cm: B 341 (exkl. sidostång), Takhöjd minimum 240 -Till köket finns även Officine Gullo OGF150K, en exklusiv högteknologisk kyl- och fryskombination med glasförsedd vinsektion. (OGF150K är ej inkluderad i priset). Nedmontering ingår men ej leverans och installation. För mer information kontakta oss direkt eller besök vår hemsida. Visningsköket kan ses i vår utställningslokal i Höör. Välkommen. Ordinarie pris: 660.000 kr Nu: 525.000 kr
Fristående köksö från IKEA. Gedigen ek, med tre lådor i vitlack. Mått: Höjd 90 cm Bredd 52 cm Djup 67 cm Hämtas på Södermalm
Ett fullutrustat utställningskök, aktuellt för försäljning, som finns att se i vårt Showroom i Höör. Köket har tidigare visats upp på den prestigefyllda mässan Abitare il Tempo i Verona, Italien. Torricella Felix Royal kök är resultatet av omsorgsfullt italienskt hantverk. Ett högklassigt kök handbyggt helt från grunden, med professionell teknik men i traditionell stil. GTO340R är ett antikvitt kök tillverkat i gedigna material som 2 mm tjockt stål med detaljer och tillbehör i mässing, koppar, aluminium och gjutjärn ett kök för dem som uppskattar välsmakande mat, tillagad i en hemmiljö präglad av en sofistikerad atmosfär. GTO340R är utrustat med: Gasspis (Går evt att bytta utt mod induktion.) - Inbyggd spis på 90 cm med elektrisk multifunktionsugn samt öppningsbar mässingslucka för ugnsglaset - Gashäll med 4 st. gasbrännare och elektrisk grill i mitten, med ACP006 kopparplåt över som avställningsyta - Integrerad MIELE diskmaskin i energiklass A med Water-Stop funktion och Top Silent Protection system - Köksö med förvaringsskåp, bänkskiva i massiv Ek/Akacia samt hylla för köksredskap i antikmatt mässing - Officine Gullo OGF150K en exklusiv högteknologisk kyl- och fryskombination med glasförsedd vinsektion - CPF004 fläktkåpa med integrerad motor med fjärrkontroll samt redskapshyllor i antikmatt mässing - Integrerad vask i satinerat stål med RBR008 blandare i antikmatt mässing och LVQ036 torkställ för disk, även det i antikmatt mässing - ACR036 väggmonterade hyllor för köksredskap och porslin mm. i massiv antikmatt mässing ca 90x28 cm - CPP001 Fristående hackblock i massiv Alm/Akacia med knivupphängning och skydd i antikmatt mässing - PNA005 fogfria kakelplattor med fasad kant, 20x20 cm, tillverkade i satinerad antikmatt aluminium - Skåp och lådor med massiv träinredning och Blumotion - en dämpande funktion för mjuk stängning. Ett lantkök med herrgård, gods eller slott känsla. Pris vid nybeställning: Kr. 880.000:- Inkl. moms exkl. leverans. Detta utställningskök kan avhämtas för. Kr. 650.000:- komplett med tillbehör. VÄNLIGEN RING OCH BOKA TID FÖR PERSONLIG VISNING i vårt showroom i Höör.
Ett fullutrustat utställningskök, aktuellt för försäljning, som finns att se i vårt Showroom i Höör. Köket har tidigare visats upp på den prestigefyllda mässan Abitare il Tempo i Verona, Italien. Torricella Felix Royal kök är resultatet av omsorgsfullt italienskt hantverk. Ett högklassigt kök handbyggt helt från grunden, med professionell teknik men i traditionell stil. GTO340R är ett antikvitt kök tillverkat i gedigna material som 2 mm tjockt stål med detaljer och tillbehör i mässing, koppar, aluminium och gjutjärn ett kök för dem som uppskattar välsmakande mat, tillagad i en hemmiljö präglad av en sofistikerad atmosfär. GTO340R är utrustat med: Gasspis (Går evt att bytta utt mod induktion.) - Inbyggd spis på 90 cm med elektrisk multifunktionsugn samt öppningsbar mässingslucka för ugnsglaset - Gashäll med 4 st. gasbrännare och elektrisk grill i mitten, med ACP006 kopparplåt över som avställningsyta - Integrerad MIELE diskmaskin i energiklass A med Water-Stop funktion och Top Silent Protection system - Köksö med förvaringsskåp, bänkskiva i massiv Ek/Akacia samt hylla för köksredskap i antikmatt mässing - Officine Gullo OGF150K en exklusiv högteknologisk kyl- och fryskombination med glasförsedd vinsektion - CPF004 fläktkåpa med integrerad motor med fjärrkontroll samt redskapshyllor i antikmatt mässing - Integrerad vask i satinerat stål med RBR008 blandare i antikmatt mässing och LVQ036 torkställ för disk, även det i antikmatt mässing - ACR036 väggmonterade hyllor för köksredskap och porslin mm. i massiv antikmatt mässing ca 90x28 cm - CPP001 Fristående hackblock i massiv Alm/Akacia med knivupphängning och skydd i antikmatt mässing - PNA005 fogfria kakelplattor med fasad kant, 20x20 cm, tillverkade i satinerad antikmatt aluminium - Skåp och lådor med massiv träinredning och Blumotion - en dämpande funktion för mjuk stängning. Ett lantkök med herrgård, gods eller slott känsla. Pris vid nybeställning: Kr. 880.000:- Inkl. moms exkl. leverans. Detta utställningskök, komplett med tillbehör.Kr. 650.000:- inkl. moms. VÄNLIGEN RING OCH BOKA TID FÖR PERSONLIG VISNING i vårt showroom i Höör.