Quantcast
Till salu inom: ”

glasfusing ugn säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Leksakskök

Sundsvall
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Ugnen har full digital kontroll med 6 helt inställbara program. Programmen har 8 segment så att ramper för långsam uppvärmning eller avsvalning kan ställas in. Ugnen är komplett med en hylla och stöd. Ugnens inre djup är 11. Det följer med tre keramiska fötter att ställa ugnen på så att den kommer upp från underlaget. Ugnen kan anslutas till ett vanligt jordat vägguttag avsäkrat med 10 A säkring. Ugnen är på 8 A och drar då ca 1800 W, vilket är som en modern dammsugare. Kontrollenheten maximerar ugnens temperatur till 1090° C. Ugnen är utrustad med ett stöd för locket som gör att det kan ställas i två olika lägen för avsvalning. Det finns en öppning i sidan som kan användas som titthål och stängas med en keramikkon. Ugnen tillverkas av Sir Ramic Porcelain Inc. En komplett mycket välgjord ugn till ett mycket bra pris. Ugnen har en keramikhylla, 26 cm, om du skulle vilja arbeta med separator. Ugnen är lätt att använda för silverlera och extra väl lämpad för glasfusing. Nypris; 7850:- säljes nu för 5000:- (sparsamt använd)
Ceramas glasfusing ugn med automatik, använd ett tiotal gånger. Ugnen IR 4555, automatiken ET4. Höjd ca 115 cm, bredd 67 x 79 cm. OBS skall transporteras stående!
Pga av tidsbrist säljer jag nu min fina glasfusingugn. Tillbehör så som verktyg och glas medföljer. Maila mig så hör jag av mig till dig! Obs!! Aldrig använd!!!
Jag söker en mindre begagnad ugn (men i bra skick) för glasfusing. Mått för bränning bör vara runt 30x30cm och ska kunna anslutas till ett vanligt vägg-eluttag. Glas, formar och verktyg m.m. är även det av intresse. Mvh Linda
UgnIR3030 Bordfusing 2KW( 230V). I perfekt skick. Tar inte stor plats. Bruksyta inuti på 33 x 33 cm. Energisnål, förbrukar 2kw/tim. Dosa med som programmeras med 4 program. Nypris inkl moms 17.400 Kr Ingår även; verktyg för glasarbeten, slipmaskin, samt massor av glas och glasprover. Allt säljs tillsammans för 10.000:- För mer information ring; 046-2119167