Quantcast
Till salu inom: ”

gneis minishape overall strl 86 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Gneis

Umeå
Overall

Nyköping
Overall

Ovanåker
Overall

Ovanåker
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Ytterplagg, stl. 86/92 (1-2 år), unisex Gneisoverall Minishape, färg Petrol 86 Använd endast en vinter 12/13, mycket fint skick! En så supersmidig, varm och skön overall för de minsta som dessutom håller vätan ute väldigt bra. Tvättad efter tvättråden. Mer info på Gneis.se 400:- Ytterplagg, stl. 74/80 (6-12 mån), unisex Didriksson vinteroverall 80 (Stor i storlek, gneisoverallen och den här är jämnstora) i bra skick, lite skavd på axelparti pga kardborrebandet på luvan men inget som påverkar funktionen. Varm och vattentålig. En rejäl overall. Tvättad efter tvättråden. Hällorna under fötterna är hela. 150:- Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Ytterplagg, stl. 86/92 (1-2 år), pojke Gneis minishape overall storlek 92. Använd en vinter och är i nyskick, inga slitageskador. Extra hällor i original medföljer. Skickas ej. Info om overallen från Gneis hemsida: Minishape är en smidig vinteroverall med suverän passform för de minsta barnen. Tyget är mjukt och behagligt och belagt med ett membran för vattentäthet och andning. Midjevidden regleras invändigt för bästa passform. Ärmslut och benslut är hopdragna av en lätt resår och ärmsluten kan även regleras ytterligare med hjälp av en kardborreslejf.
GNEIS, minishape overall strl.86 Fint skick.
Ytterplagg, stl. 86/92 (1-2 år), unisex Puffjacka från PoP. Sparsamt använd. Inköpt våren 2013. Mörkblå med gröna kanter. Kan användas som ett värmande lager under ett skalplagg eller som ytterjacka vid mildare väder. Jackan har en vattenavvisande yta, och en unik knapplösning gör den enkel att fästa ihop med en PoPs lager 3-produkter som skaljackan. Nypris 499 kr Nås helst på mail eller sms. 250:- Ytterplagg, stl. 86/92 (1-2 år), unisex Vinteroverall från det svenska kvalitetsmärket Gneis. Inköpt våren 2013 och sparsamt använd. Endast snoddarna som är under skorna är slitna. Modell minishape i färg grön. En varm, mjuk och smidig vinteroverall med suverän passform för de minsta barnen. Vattenpelare på 20 000 mm och en andning på 20 000 gr/m2/24h. Heltejpade sömmar, hög värmeisolerande förmåga. Förstärkt på främre ben, knä och bak. Nypris 1090 kr Nås helst på mail eller sms 500:-
Ytterplagg, stl. 86/92 (1-2 år), unisex Vinteroverall från det svenska märket Gneis. Modellen heter Minishape. Använd av ett barn under förra vintern. ' Gneis gör de bästa vinterkläderna du kan önska dig och om du väl har provat Gneis kommer du aldrig att köpa något annat. Strl 86.