Quantcast
Till salu inom: ”

elbilar för barn säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tofflor barn

Göteborg

Tidigare annonser till salu

Jag säfin. jljer nu min fina barnvagn som är hel och fin. Jag harv även en liggdel till den som inte har blivit använd så mycke. Det finns finns till finns till vagnen är :vagnen liggdel och flaskhållare som man kan se på bilden. pris 1200 Jag säljer även en Elbil för barn, som bara har stått i förrådet sista tiden , den funkar felfritt och laddare till den finns. pris 500 Priset på båda varorna kan diskuteras vid snabbare köp
Den seje Night Rider der gør gaderne usikre om natten, rigtig flot motorcykel, lidt bedre end konkurrenterne. Med masser af fede musiknumre og kørelys, kan både køre fremad og bakke. * Anbefalet alder: fra 2 år * Kapacitet: 25 kg * Hastighed: 3km i timen * Størrelse: 82 x 37 x 54cm * Nem at samle. Incl. lader Bestil varen på vores Danske webshop, og du har den i løbet af 4-6 dage. Vi sender til hele Sverige. Fragt kr. 150 tillægges ved bestilling.
Nu har barnen vuxit ur Brum, och det är dags att han får ett nytt hem. Brum är en hembyggd elbil, som drivs av en gammal permobilmotor. En växel framåt + back. Fungerar med ett vanligt 12V bilbatteri. Framväxeln hoppar ibland ur, så den kräver nog lite omvårdnad för att fungera perfekt. Brum kommer utan ratt, eftersom han är byggd för att man flyttar över en snowracer-ratt när vintern är över. Pga växelproblemet säljes han för annonsens pris, 20 kr.