Quantcast
Till salu inom: ”

golvlampa trearmad nyproduktion säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Golv lampa

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Trearmad golvlampa utan skärmar, svartlackerad metall med böjbara mässingsarmar. Märkt undertill med EMCO RADIO PRODUCTS Inc. Lampan fungerar, lampan är i fint skick med mindre bruksslitage. Pris 1000 SEK Eller ett bra bud Tvåarmad golvlampa från 40-talet eller 50-talet med två böjbara mässingsarmar med skärmar. Fina detaljer som stångens ribbformade utformning och en snygg mässingkrans nere vid foten. Det finns mindre fanerskador på foten, lampan fungerar. Pris 1000 SEK Eller ett bra bud Tvåarmad golvlampa från 50-talet med två böjbara mässingsarmar med skärmar. Rödlackerad rund fot med mässingsstång som är lindad. Skärmarna har rostfläckar, lampan fungerar. Pris 550 SEK Eller ett bra bud Golvlampa med en skärm som är ny och oanvänd, märkt med Hansen & Nielsen Kobenhavn. Skärmens höjd är 24 cmoch diametern är 27 - 33 cm. Pris 400 SEK Eller ett bra bud Mässingen på samtliga lampor kan putsas upp om man vill.
Jag säljer en helt underbart vacker och ståtlig trearmad golvlampa som påminner lite om en blombukett, där du väljer själv hur du riktar de tre blomformade lampskärmarna. Lampan är inköpt på antikhandel för 1300:- och fungerar fint. Skärmarna är är nötta och slitna och målade på insidan med charmiga blommor. Detta är en lampa för den som uppskattar saker som har en historia, det som inte är helt perfekt, utan har slitits fint med tiden. Välkommen att maila (i första hand) eller ringa om du är intresserad.
Jättefin, äldre, trearmad golvlampa söker nytt hem! Mörkbetsat stativ och vinröda skärmar med guldtryck. Vet inte om dessa är original eller omklädda någon gång i tiden, men de är hela och rena. Lampan fungerar perfekt, men stativet är lite vingligt, går säkert att skruva åt eller så, men det är inget som påverkar lampans helhet och inget som man märker av när den står på plats, den har ju trots allt ett par årtionden på nacken. Fler bilder kan mailas! Retro - vintage - golvlampa Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Fin golvlampa från 40-talet eller 50-talet (tror jag att det är). Lampfot i mässing med tre armar. Lampskärmarna är nyproduktion i fint skick. Den ena lampan är lite seg att tända och släcka. Är 118 cm hög från golv till där lampfoten delar upp sig i tre armar. Sätter ett lågt pris på denna coola trearmade lampa. Pris: 800:- prutat och klart. Finnas att hämta i Vallentuna!