Quantcast
Till salu inom: ”

zebra kopp nyproduktion säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Blandat

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej, Vi är ett par som ska flytta isär och är nu ute efter att få byta vår fina lägenhet mot två andra, innanför tullarna. Lägenheten är belägen mitt i hjärtat av Stockholm city i samma byggnad som Filmstaden Sergel. Planlösningen på lägenheten är mycket bra och den är både öppen och ljus. Lägenheten är av nyproduktion och blev klar 2010. Detta innebär att allt är i toppskick och modernt! Det finns golvvärme, diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare. Utöver detta även en allmän tvättstuga som nästan aldrig behöver bokas! Ut mot slöjdgatan är lägenheten utrustad med en liten fransk balkong som inbjuder till att höra "storstadspulsen" utanför. I övrigt är lägenheten helt ljudisolerad (enligt lag är detta ett krav i innerstaden). Man har tillgång till ett förråd och cykelrum som även ingår i hyran. Det finns möjlighet till att ordna garage väldigt billig i hötorgsgaraget som man kan ta hissen ned till så bilen står säkret. Det finns bästa möjliga kanalutbud samt 100/100 Mbit/s bredband Maila så återkommer vi!
Beskrivning: Min lägenhet är nyproduktion Uppsalahem-Hyresrätt, inflyttning: 2011.07.07. Avstånd till Centrum: Ca 1km gångavstånd till stadsparken Citys alla nöjen, affärer och restauranger. 10min promenad till Akademiska sjukhuset eller När-Akuten samarite-hemmet 5minuter. Det är en stor 2,5 som man kan göra om till en 3a om man vill det! Kommunikation: Nära till Uppsala resecentrum. Bra läge för påfart till E4:an. Busshållplats vid Kungsgatan. Rökfritt: För alla trevnad kommer rökning varken tillåtas i huset eller dess närhet. Lägenheten har en diskret färgsättning i brutet vitt med ekparkettgolv samt helkaklade badrum o klinkergolv i hall. Lägenheten är förbredda för installation av disk-och tvättmaskin. Kök håller hög standard med Vitvaror i A-klass och drar sparsamt med energi och individuell mätning av kall-och varmvatten. Parkeringsgarage finns med ca85 bil-motorcykelplatser. Ett förråd ca3kvm.Två gemensamma tvättstugor byggs i ett fristående hus på gården. Mina Önskemål Bostadstyp: Hyresrätt Minst Rum: 2,5a - 3a Minst Yta: 45m Max Hyra: 11000 Våning:------Inget krav Hiss:------Inget krav Balkong:------Inget krav Blivande BR:------Inget krav Se valda områden: Stockholm Helst innanför tullarna eller närförort alla förslag är välkomna!
Hyr ut min 3:a som är byggd 2008 (nyproduktion) omgående. Helst from 1-2 maj! Ingår i priset: * hyra * parkeringsplats * el, normal förbrukning * bredband (fiber) * tv (via comhem, 8 favoriter samt alla TV1000 kanaler) För 12500 kr per månad. Lägenheten har en kanon utsikt och trevliga grannar och bra område. 5 min från Farsta Centrum med många butiker. Lägenheten är rymlig med stor balkong samt öppen planlösning från kök till vardagsrum samt stort förråd som tillhör garderoben och bra med garderober. Deposition: en månadshyra i förskott! Lägenheten är möblerad och kommer hyras ut med 6 månader i taget, och sedan ev förlägning. Du ska vara skötsam, lugn, och helst rökfri. Endast seriösa svar!
Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, kontor, restaurang och butik. Uniflex är noterat på NASDAQ OMX Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Storbritannien. Uniflex är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen. Uniflex är kvalitets- och miljöcertifierat. Jobbeskrivning Vi söker nu flertalet snickare som är hungriga på att jobba inom nyproduktion. Dvs där produktion och arbetstakt är i fokus då man jobbar på ackord. Så är du en snickare med hög arbetsmoral och bra tempo tveka inte att ansöka redan idag! Personliga egenskaper Krav -Yrkesbevis eller mångårig erfarenhet från branschen -Självgående -Öppenhet inför nya utmaningar Meriterande -Körkort -Tillgång till bil -Bred erfarenhet Vi går löpande igenom ansökningar och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Hjortronlykta 500 kronor. SÅLD! Zebra tekopp 50-tal med litet nagg (10mm) och liten spricka (60mm). Koppen annars i toppskick. Inga krackeleringar och läcker inte. Kanske fin att ha en kryddväxt i. 350 kronor. Finns även ett tefat till som kostar 250 kronor, alternativt setet för 500 kronor. Sillburk Deco 1950-tal. 250 kronor. Hyacint Gefle svartvit tekopp med fat. 650 kronor. Singer barnsymaskin. Utan sladd. 150 kronor. Ifö-damer. 80 kronor styck. Såskarott Thomas Flammfest. I toppskick. 100 kronor. Gammal brun medicinburk. 60 kronor. Jag kan vara prutbar. Hämtas i Luleå. Eventuellt porto betalas av köparen.