Quantcast
Till salu inom: ”

goped bensin säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer nu våran i princip oanvända goped. Köptes för 2 år sedan för att kunna ta oss till affären här ute på ön, men kom aldrig till användning... Flakmoppen har vart mer användbar. Den går på bensin och gör ca 35km/h... Känns mycket fortare! Det e en väldigt rolig leksak. Man sitter jätte bekvämt på sadeln. Påminner lite om en sparkcykel fast med en sadel. Gopeden finns att hämta på Brännö, kan alternativt åka över till saltholmen om allt sker smidigt. Nypriset var över 5000:-, säljer den nu för 3990:-. Pris kan diskuteras vid snabb affär.
Hej nu är det dags å sälja min Go-ped då jag inte använder den.. Den går bra men är lite svårstartad när den är kall på grund av att bensinen rinner tillbaka så det tar en stund innan den kommer upp igen.. Kan säkert avhjälpas med en backventil på slangen eller montering av förgasaren som följer med som har primer.. Ny drivrulle.. Direkt drift gör ca 25km/h Äkta USA-model!!! Inget Kina skit!!! Pris kan diskuteras vid snabb å smidig affär.. Ring eller maila för mer info.. Mvh Daniel
Tja, Säljer nu min Goped. Den har en helt ny motor ( endast uppstartad) som sitter på, och en halvt fungerande reservdelsmotor vid sidan om. Det är ett riktigt rolig fordon som jag har använt en säsong. Om man vill kan man ta bort sadeln och åka ståendes. Alla kvitton och instruktionsböcker följer självklart med ( nypriset var 4995) . Jag nås lättast via telefon eller mail ( svarar ej på sms ) Med vänlig hälsning, Marcus
Nu är det dags att sälja min El-goped. Det är en ESR-750H med Li-Ion-batterier. 32AH dvs dom största batterierna och du kan åka ungefär 2 mil på dom. Fjädring fram och bak. Skivbromsar fram och bak. Skivbroms bak är extra, även Slakinator till kedjan är extra. Slakinator gör att kedjan aldrig hoppar av. Gör inget misstag och köp en annan från någon tillverkare, GOPED är bäst i världen på det dom gör. Det är underbart att köra den och nästa ägare kommer att få många sköna turer med den. Den går tyst och man kan även fästa lampor på den för körning i mörker. Jag har haft den i ungefär 1,5 år men nu när jag bor nära jobb så behövs den inte längre. Har använt den till och från arbetsplatsen och det är det den ska användas till. Den är extremt miljövänlig. Du laddar den i vägguttaget där hemma. Inget bensin krävs alltså. Inga Utsläpp! Ta en titt på filmerna här nedan. Precis så roligt är det. Fantastiskt. http://www.goped.com/A_Smart_Free_Far/Smart/Be_Smart.html Priset jag vill ha är 19.000kr för den. Kostade mig ungefär 33.000kr när jag importerade den direkt från USA. Maila eller ring. Annonsen tas bort av mig när Gopeden är såld. Dvs är annonsen kvar så finns gopeden kvar.
Goped X2 med sadel har 49cc motor och är perfekt att åka till brevlådan på. Har du för långt till grannen? Köp då den här gopeden så slipper du bli mör i benen. Smidig att ha med sig i husvagnen eller båten! Goped X2 körs på blyfri 95 eller 98 oktanig bensin, blandad med 2% 2-taktsolja.