Quantcast
Till salu inom: ”

billiga fiddys 125cc säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Ska sälja min fiddy som jag köpte i somras då jag ska börja plugga nu och är i behov av pengar, den har stått still sen i september. har inte kört med den mycket alls, det finns ett fel och den är att växelpinnen är av. Den går som en klocka och är riktigt fin! fiddyn är en större modell och ingen liten sak. upsidedowngaffel, 9,8 hk ca 90 km/h Vid frågor så ring eller maila. säljer bort den för vrakpris 3500 kr. prutat och klart finns i strax utanför enköping
Shena shena har en fiddy som jag vill ha såld på grund av plats behov. köpte fiddyn för några veckor sedan den har funkat perfekt under tiden jag har haft den, förra motorn fås också med. Motorn byttes då kicken började ta halvvägs ned. Motorn har max gått en timma sen den startades för första gången, det sitter också nya kåpor på ! Riktigt rolig leksak. nås snabbast via sms på 0735588786 men mailen går också bra. OBS kan gå ned en bra bit vid snabb affär !
Fiddy, Orion -06 (vet ej nummer) 125cc, bakfjäder ny från förra året. Knappt körd senaste tiden så nu säljs den. Enda "felet" är att dödarknappen är kass så har kopplat bort den så nu är de bara en enkel kabel för att stänga av. Ny brytare finns billigt på internet. Tanklockspackningen är lite sliten. Finns lite mönster kvar på bakdäcken så de räcker ett tag till. Annars fint skick!!! Pris: 3000kr Täckningen kan vara lite kass så säkrast är och mejla.. OBS!! FIDDYN STÅR I INSJÖN EJ GAGNEF OBS!!
Har en fiddy evil power 125cc som jag vill sälja. Funkar bra föra ägaren hade bara test kört den. Och jag har kört högst 35min på den. Vill ha 2200kr Men går det riktigt snabbt så går det bra med 2000kr prutat och klart!!!! Inga prutnissar och skambud tack!!!!!! Finns i Västerås!!!! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer en 125 cc fiddy av märket X-pro Crossen har 10" däck bak och 12" fram och är bland annat utrustad med ställbara dämpare både bak och fram. Crossen har körts en sommar på bana och vid nästan varje körning har tvätt och oljebyte genomförts. Vid intresse ingår även en reservdelsfiddy utan extra kostnad. Om du har några frågor så är det bara att kontakta mig, billigare vid snabb och smidig affär.