Quantcast
Till salu inom: ”

gräsmatteluftare vertikalskärare säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Elektrisk vertikalskärare och gräsmatteluftare för tätare och friskare gräsmatta. Kombinerad vertikalskärare och gräsmatteluftare med central höjdjustering och uppsamlare för effektivt underhåll av gräsmattan. 38 VLE CombiCare har stora lättrullade hjul och lämplig för ytor upp till 400 m². Du kan lätt byta mellan kniv- och fjädervalsarna. 14 knivvalsar skär skåror i jorden så att vatten och syre kan tränga ner till gräsrötterna, och 24 fjädervalsar luftar gräsmattan. Gräsmattan växer sig tätare och blir fräschare och mossan försvinner. Knivvalsarna har en arbetsbredd på 37 cm och fjädervalsarna 36 cm. Fem höjdinställningar finns med central reglering. Går ej att beställas eller reserveras över telefon. Välkomna in och titta på vad som finns. Alla varor säljes i befintligt skick och kontrolleras av köparen innan betalning. Varorna hämtas på Norrbackagatan 47B, Stockholm. OBS! vi ordnar ej med frakt gällande returprodukter!
Har vintern varit tuff mot gräsmattan. Ge den en bra start med en vertikalskärning. Mossa och gammalt gräs försvinner och förutsättningen för att få en fin gräsmatta ökar. Kontakta oss så kommer vi och hjälper er med att vertikalskärara din gräsmatta. Kontakta Hus & Trädgårdsservice i Lund AB för en fin gräsmatta. Lars-Arne Andersson 070-3982131
Partner 40 Elektrisk vertikalskärare som är sparsamt använd.
Briggs & Stratton 3,5 hk Endast använd 6 timmar För bättre friskare gräsmattor. En vertikalskäraren har slipade skär som tränger ner i gräset, luftar det och tar upp mossa och döda växtdelar mycket effektivare jämfört med en räfsa.
Professionell markluftare för driftsäker, långvarig användning. Ventilerar kompakta gräsytor genom att stansa ut cylindriska jordpluggar. Robust, helsvetsad stålkonstruktion med demonterbara vikter. Perfekt att använda efter att man kört med mossrivare, luftar bättre än en vertikalskärare. Mycket lik Husqvarna AR19 Helt ny, ligger ouppackad i kartong.