Quantcast
Till salu inom: ”

grävmaskin säljes

GRÄVMASKINER
F
Grävmaskiner
F

Tidigare annonser till salu

Nu har vi tänkt sälja vår grävmaskin som under senare år har använts i diverse projekt på vår egen tomt. Den är i ett bra bruksskick och gör sin uppgift bra. Vi har tänkt oss att 25000 kronor inklusive moms är ett bra pris, men om ni känner att ni har ett bättre bud så kan det ändå bli affär. Maskinen finns i Fågelsta, en by strax utanför Dorotea. Kontakt sker helst via telefon, eftersom mailen kollas lite sporadiskt under sommaren.
Volvo Construction Equipment, ett affärsområde inom AB Volvo, är en av världens ledande tillverkare av anläggningsmaskiner som hjullastare, grävmaskiner, ramstyrda dumprar, väganläggningsmaskiner och kompaktmaskiner. Tillverkning sker i Europa, Asien, Nordamerika och Latinamerika. Läs gärna mer om oss på vår hemsida. Befattningsbeskrivning Vill du bli vår nya Underhållschef   Kort information om avdelningen och dess aktiviteter Vår nuvarande Underhållschef ska gå i pension vid årsskiftet och vi söker därför hans efterträdare.. Arbetet som Underhållschef hos oss är fullt av utmaningar inte minst med tanke på vår stora maskinpark som består av över 400 maskiner. I underhåll ingår också siteans ...
Volvo Construction Equipment, ett affärsområde inom AB Volvo, är en av världens ledande tillverkare av anläggningsmaskiner som hjullastare, grävmaskiner, ramstyrda dumprar, väganläggningsmaskiner och kompaktmaskiner. Tillverkning sker i Europa, Asien, Nordamerika och Latinamerika. Läs gärna mer om oss på vår hemsida. Befattningsbeskrivning   Volvo Construction Equipment, Operations Eskilstuna har ansvaret för tillverkning av drivlinekomponenter inom Volvo Construction Equipment. Ansvarsområdet omfattar tillverkning av axlar och transmissioner. Antalet anställda uppgår till ca 800. Verksamheten är förlagd till Eskilstuna, men tillverkning sker även i samarbete med företag på andra platser.   ...
Kubota KX019-4 har ett flertal funktioner som har gjort den här maskinen till favorit!!!Mycket större hytt, bredare dörr, proportionalstyrd slänthydraulik i joysticken och justerbart oljeflöde från förarplatsen.Tillbehör: enl. dina önskemål.Maskinen är CE-märkt.Svensk instruktionsbok.Förmånlig Finansiering kan ordnas till en av marknadens lägsta räntor.Maskinen finns hemma för omg. leverans.Pris på maskinen finns på vår hemsida esontrading.com.Ring 070-6610311 så berättar vi mer. Vi svarar även kvällar och helger.Maskinen finns hemma för omg. leverans.Billig frakt kan ordnas.Vi säljer nya Kubota från Sundsvall och norrut via den svenska generalagenten.Välkommen till oss! 1,800 kg.
Det här är en ny modell från Kubota med större hytt, bredare dörr och stöldskydd!Effekt: 13 hkJusterbar larvbredd från 990 till 1240 mmMax Grävdjup: 2350 mmMax Grävradie: 3790 mmVikt: 1615 kgMaskinen finns för omg. leverans.Tillbehör: enl. dina önskemålMaskinen är CE-märkt.Svensk instruktionsbok.Pris på maskinen och mer bilder och spec. finns på vår hemsida esontrading.com.Du kan ringa 070-6610311 för mer info om maskinen.Vi svarar även kvällar och helger.Vi är återförsäljare av Kubota via den svenska generalagenten och vi säljer nya Kubota från Sundsvall och norrut. 1,615 kg.