Quantcast
Till salu inom: ”

grafikkort säljes

Grafikkort

Stockholm

Tidigare annonser till salu

Lägger ut denna annons för att se om någon är intresserad av ett fortfarande ganska bra grafikkort, XFX RADEON HD4890. Jag har bytt kylare på kortet till \"arctic cooling accelero twin turbo pro\", vilket gjorde kortet väldigt mycket tystare, men också svalare. Standardkylningen går att montera tillbaks om det önskas. Mer info om kortet finns här: http://xfxforce.com/en-gb/products/graphiccards/hd%204000series/4890.aspx Pris har jag inte bestämt, så kom gärna med förslag, men om buden är för låga så behåller jag hellre kortet själv.
Säljer lillebrorsans HD4830 som jag råkat flasha med fel bios, så just nu fungerar det väl lite sådär kan man väl säga :p Har ingen lust/ork att fixa till det, så säljer det snorbilligt till någon i behov av ett helt ok grafikkort för småpengar och lite tid till att leta fram rätt bios och flasha om kortet med. Kan självfallet skicka kortet, men då står köparen för frakten. EDIT: Ja, som alla andra annonserna så är även priset i den här bara ett riktpris :)
En datorlåda-mediacenter som jag byggd själv. -Asus moderkort -integrerad grafikkort Nvidia GeForce 7050PV -AMD processor athlon dual core 6-ghz. -320 hdd -4 x usb - 1 x Hdmi -4 gb ram minne -DVD- CD brännare - Operativyistem Windovs 7 -Fjärrkontroll till Windows Media Center -Alla papper osh cd finns med -Datorn är uppmonterad på tv-n och kan visas vid intresse. -Alla delar är självklart original -En riktig pålitlig och snabb dator som är i bra skick.
Hejsan, ska sälja ett 5850 av versionen "XXX" som är ett fabriksöverklockat grafikkort, det ligger i nuläget på 775MHz och maxar alla dagens spel. I 3DVantage får kortet tillsammans med en oklockad i7 16143 poäng vilket är mkt bra för 1 grafikkort! Kortet är knappt ½ år gammalt och har inte använts så speciellt mycket och hållits kallt nästan hela tiden. Kortet är inte trasigt på något vis. Säljes för 1400kr, köparen står för frakt!
Hej..! jag säljer en intel dator som finns i bilden den fungerar bra med Internet surfing eller dokument . - Intel 2.00Ghz Processor. - 512MB Ramminne . - 80GB Hårddisk ATA. - Inbyggt grafikkort 64MB. - Inbyggt 4st USB2 . - Inbyggt ljud och net kort. - MSI CD brännare 48x16x48x. - Mus och tangentbord. - 19" LG Tjock Skärm med bra bild. Datorn i bra skick Finns i Umeå på Ålidhem Ring eller mejla gärna !