Quantcast
Till salu inom: ”

äldre dator säljes säljes

Kolka
F
garagerensning

Västra Götalands län

Tidigare annonser till salu

Har ni problem med er dator, då menar jag allt som rör er dator? Då kan jag vara till hjälp och ordna så den fungerar igen. Feldiagnoser, reparationsförslag, förbättringsförslag. Uppdatering av äldre dator till nyare, installation av ny hårdvara/mjukvara. Kort men gott allt som rör datorer står jag till tjänst med. Hjälper också till med installation av TV, DVD och annan hemelektronik. Maila och beskriv vad ni vill ha hjälp med så får ni ett förslag. Att maila är alltid kostnadsfritt. Jag har över 15 års erfarenhet som IT säkerhetskonsult och jag ser aldrig problem, bara lösningar. Enkelt snabbt och till rimligt pris. Stationerad i Deje men gör hembesök över hela Värmland, milersättning 45 kr/mil enkel resa.
Hittade nyss ett gammalt 500w FSP-agg i en äldre dator. Agget fungerar utmärkt. Det är ett sånt här: http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=600541 Startbud: 300kr I samma burk fanns även en äldre processor: AMD Athlon 64 x2. Vet inte exakt vilken modell, men följande stod på den: AD03600IAA5DD CAALG 0707WPAW Z310453B70944 OBS! Det är endast processorn jag har här. Har även heatsinken om någon skulle vilja ha den. Dock har jag inget socket-skydd till den så den hämtas med fördel. Inga pinnar saknas eller är böjda. Har inte den blekaste aning om vad den är värd i nuläget. Någon hundralapp kanske? Vi sätter startbud på 300kr sen om det är helt galet får ni säga till :)
En Opel Astra Enjoy 1,8 i toppskick. Färg: Star Silver Nya sommardäck nästan nya dubbade vinterdäck (ca500mil) Motorvärmare. En ägare sedan NY. Full service. mittarmstöd. Bilen är felfri och i toppskick. Bilen kan ses på DOKA AB (kurödsvägen 20 i UDDEVALLA) på dagarna mellan 07:00 till 15:00. Finns inga fel att anmärka på och bilen är körd av samma ägare sedan den var ny. Pga att ägaren är en äldre herre som inte är insatt i datorer så hjälper jag till med annonsen. Självklart finns ägaren själv på platts om någon vill ta en titt på den. Bilder kan skickas vid intresse.
Hej alla. Säljer nu en trotjänare i form av ett soundblaster live 5.1. Kortet är i fint skick och bara använt sparsamt. Kortet är i mitt tycke det bästa mainstream kort man kan ha utan att uppgradera till nya X-Fi serien. Så om du har en lite äldre burk utan inbyggt ljudkort och vill ha bra ljud är detta kortet för dej. Man får mycket för pengarna. Pris kan alltid diskuteras så hör av er om ni är intresserade.
Den bästa PC jag haft. Har aldrig varit i sönder. Perfekt fungerande, men äldre, bärbar PC. Batteriet fungerar dock inte. Rekonditionerad med original XP SP3 och original Office XP Professional. Fujitsu Amilo D, 14,1" LCD-skärm. 384 MB RAM-minne. Intel Celeron 994 MHz processor. 9,35 GB HD. Numeriskt tangentbord med extra usb-portar. Trådlöst nätverkskort. Windows XP uppdaterad till SP3. Originalskivor medföljer. Microsoft Office XP Professional. Originalskivor medföljer. Med lagring på extern hårddisk fungerar den perfekt till mail, surf, kontorsarbete och liknande. För den som är intresserad finns D-Link trådlöst ADSL modem/router och Epson Stylus Photo 700 skrivare gratis.