Allt till salu inom "äldre dator säljes"

Sortering:
Äldre premium dator
Hagfors
Idag

Äldre premium dator

4 000 kr
Blocket.se
Gamingdator
Idag

Gamingdator

1 000 kr
Blocket.se
Ramminne
Göteborg
Igår

Ramminne

500 kr
Blocket.se
Dator
Huddinge
5 dagar

Dator Visa liknande

600 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 33

Tidigare annonser till salu

Datorer  ·  Skåne län

S: FSP 500w nätagg + AMD prolle

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Hittade nyss ett gammalt 500w FSP-agg i en äldre dator. Agget fungerar utmärkt. Det är ett sånt här: http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=600541 Startbud: 300kr I samma burk fanns även en äldre processor: AMD Athlon 64 x2. Vet inte exakt vilken modell, men följande stod på den: AD03600IAA5DD CAALG 0707WPAW Z310453B70944 OBS! Det är endast processorn jag har här. Har även heatsinken om någon skulle vilja ha den. Dock har jag inget socket-skydd till den så den hämtas med fördel. Inga pinnar saknas eller är böjda. Har inte den blekaste aning om vad den är värd i nuläget. Någon hundralapp kanske? Vi sätter startbud på 300kr sen om det är helt galet får ni säga till :)
300 kr
Sweclockers.com
Bilar  ·  Uddevalla

Opel Astra Enjoy 1,8 6450mil mycket fin -04

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 13 dagar
En Opel Astra Enjoy 1,8 i toppskick. Färg: Star Silver Nya sommardäck nästan nya dubbade vinterdäck (ca500mil) Motorvärmare. En ägare sedan NY. Full service. mittarmstöd. Bilen är felfri och i toppskick. Bilen kan ses på DOKA AB (kurödsvägen 20 i UDDEVALLA) på dagarna mellan 07:00 till 15:00. Finns inga fel att anmärka på och bilen är körd av samma ägare sedan den var ny. Pga att ägaren är en äldre herre som inte är insatt i datorer så hjälper jag till med annonsen. Självklart finns ägaren själv på platts om någon vill ta en titt på den. Bilder kan skickas vid intresse.
65 000 kr
Blocket.se
Datorer  ·  Lund

Ljudkort Soundblaster Live 5.1

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Hej alla. Säljer nu en trotjänare i form av ett soundblaster live 5.1. Kortet är i fint skick och bara använt sparsamt. Kortet är i mitt tycke det bästa mainstream kort man kan ha utan att uppgradera till nya X-Fi serien. Så om du har en lite äldre burk utan inbyggt ljudkort och vill ha bra ljud är detta kortet för dej. Man får mycket för pengarna. Pris kan alltid diskuteras så hör av er om ni är intresserade.
99 kr
Blocket.se
Bärbara datorer  ·  Ystad

Bärbar med original XP och Office

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 20 dagar
Den bästa PC jag haft. Har aldrig varit i sönder. Perfekt fungerande, men äldre, bärbar PC. Batteriet fungerar dock inte. Rekonditionerad med original XP SP3 och original Office XP Professional. Fujitsu Amilo D, 14,1" LCD-skärm. 384 MB RAM-minne. Intel Celeron 994 MHz processor. 9,35 GB HD. Numeriskt tangentbord med extra usb-portar. Trådlöst nätverkskort. Windows XP uppdaterad till SP3. Originalskivor medföljer. Microsoft Office XP Professional. Originalskivor medföljer. Med lagring på extern hårddisk fungerar den perfekt till mail, surf, kontorsarbete och liknande. För den som är intresserad finns D-Link trådlöst ADSL modem/router och Epson Stylus Photo 700 skrivare gratis.
900 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj