Quantcast
Till salu inom: ”

grandezza 31 oc säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

VELASQUEZ
F
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Mkt fin Grandezza 2006 som jag hjälper en kollega att sälja till ett mkt förmånligt pris -Båten ägs av en VD i Finland-endast 180 gångtimmar -Volvo penta D-6 310 Hp -Full Teak -Blått skrov -Tv -Micro -Kylskåp -Wallas värmare m utblås även uppe under kapell -Ankarspel i aktern -Trimplan -Varmvatten -Stereo -Tv i ruffen -Förvaras inomhus Båten ligger i Helsingfors och kan visas när som helst av ägaren Jarmo Avikko telnr:00358503777662 han hämtar upp på flygplatsen och visar båten i Helsingfors bil ca 1,5 mil-bästa sättet att boka med Norwegian.se till helsingfors för att titta på båten.
Mycket fin Grandezza 31 OC med Volvo Penta D6 310/DP-H från 2006 dubbla kylskåp , wallas värmare , landström m laddare stereo/ CD dusch badbrygga och toalett , blått skrov Raymarine C80 plotter varmavatten, m, m gått skick 2 ägare bilden är på en annan båt . Årsmodell: 2006 Märke: Grandezza Modell: 31 OC Bredd: 3.18 meter Material: Plast Motor: Volvo Penta D6 310 -06 Drivmedel: Diesel Motortyp: Inombordare Motorstorlek: 310 hk Antal motorer: 1 Kojplatser: 4.4
Av Grandezza-modellerna är 31OC det prisbelönta flaggskeppet. Den imponerar både med sin stiliga design och sin förträffliga prestationsförmåga, stort focus är lagt på både mångsidigheten och användbarheten. Sittbrunnen och förarplatsen i Grandezza 31 OC bildar ett enhetligt utrymme för social samvaro och båtfärd även för ett större sällskap. På fördäcket är det lätt att njuta av solen en vacker sommardag. Förutom spis/kök i kabinen har båten också pentry i sittbrunnen. Den kan utrustas bl.a. med kylskåp, grill och ismaskin. Väl uttänkta detaljer ger ett exklusivt intryck och inredningens färgsättning ökar trivseln inne i båten. För att se hela vårt utbud, besök www.marindepan.se Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar. Marindepån & Skanstull Marin
Av Grandezza-modellerna är 31OC det belönade flaggskeppet. Den imponerar både med sin stiliga design och sin förträffliga prestationsförmåga. I planeringen har man också beaktat mångsidigheten och användbarheten. Sittbrunnen och förarplatsen i Grandezza 31 OC bildar ett enhetligt utrymme för trevlig vistelse och båtfärd också för en större grupp, och på framdäcket är det lätt att njuta av solen en vacker sommardag. Förutom spis/kök i kabinen har båten också pentry i sittbrunnen.
Nu är det dax att beställa populära Grandezza 31OC för leverans till våren, vi tittar gärna på ett paket med just den utrustning Ni önskar. Välkommen till oss. (31 OC, 31OC)